Erslan dobio novog opasnog protivnika na AFC-u: Pogledajte impresivnu formu prije meča u Srbiji (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.02.2018 14:16h Autor:

Photo: Facebook

Mladi hrvatski potentni poluteškaš Ivan Erslan će napokon nastupiti na jednoj priredbi nakon što su mu najmanje četiri već zakazana meča zaredom propala zbog odustajanja protivnika. I ovaj put je bilo blizu s obzirom se Erslan na AFC priredbi, koja se ovog vikenda održava u Zlatiboru, prvotno trebao sučeliti s bugarskim veteranom Kamenom Georgievim.

No, i Bugar je, kako saznaje Fight Site, gotovo u posljednji trenutak odustao i prijetila je opasnost za Erslan povnovno ostane bez protivnika i bez meča. Ipak je pronađeno rješenje u vidu drugog bugarskog poluteškaša – Tonija Markuleva. Odličan Bugar za sada u profesionalnoj karijeri ima impresivnih 10 pobjeda i tek jedan jedini poraz. Do svih slavlja je stigao prekidom, od čega je ubilježio 6 nokauta i 4 prisiljavanja na predaju svojih protivnika. Posljednji put je nastupio u svibnju 2017. kada je polugom na gležanj svladao Miloša Dojčinovića.

Član zagrebačkog ATT-a je za sada neporažen u profesionalnoj karijeri uz 4 pobjede. U posljednjem nastupu na FFC-u 29 u Ljubljani, u travnju prošle godine, je pobijedio Ivicu Tadijanova podijeljenom odlukom sudaca. U nedostatku MMA mečeva, Erslan je uspješno boksao za BK Sesvete u Regionalnoj boksačkoj ligi. Posebno valja istaknuti slavlje protiv talijanskog državnog prvaka u super teškoj kategoriji koje je odijeknulo regijom i pokazalo da posjeduje impresivne boksačke kvalitete.

U galeriji iznad teksta pogledajte fotografije s jednog od posljednih Erslanovih treninga prije polaska na meč u Srbiju. Dojam je da član zagrebačkog ATT-a nikada nije bio jači i bolje spremniji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI