Erko Jun za samo pola minute nokautirao Szostaka

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.05.2019 21:47h Autor:

Erko Jun

Erko Jun došao je do svoje treće MMA pobjede. Model rodom iz BiH, a u posljednje vrijeme sve ozbiljniji MMA borac, nokautirao je do sada najozbiljnijeg protivnika. Akop Szostak pao je za samo pola minute.

Meč koji je imao vrlo ozbiljan uvod uz jako puno prepucavanja završio je jako brzo. Erko Jun potvrdio je koliko jako može udariti, ali i koliko je ozbiljno shvatio svoju MMA avanturu te koliko kvalitetno radi u UFD Gymu. Tehnički je odradio sjajnu borbu i završio sve prije nego je uspio primiti pravi udarac.

Borba je trajala točno 35 sekundi, a tek nešto manje od toga bilo je potrebno do prvog pravog napada i prvog točno pogođenog udarca. Radilo se o desnom krošeu Juna koji je katapultirao Szostaka u nazad i ovaj je brzo na leđima. Nije se poljski body builder snašao pa je Jun brzo na njemu i uslijedili su aperkati. Prvih nekoliko Szostak je blokirao, no nakon toga isti kreću prolaziti, on pada na koljena i borba je bila gotova.

Iako je Jun bio favorit, rijetko tko je očekivao ovako brzo pobjedu, no ovaj 28-godišnjak je dokazao kako u MMA nije došao samo uzeti novce. On će pokušati biti ozbiljan MMA borac, a prema tome je krenuo i više nego dobro. Tri meča, tri pobjede i sve tri nokautom. Poljaci bi ga sad mogli upariti s nekim ozbiljnijim imenom, a nema sumnje kako će publika s veseljem čekati njegovu iduću borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI