Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Erko Jun savladao Popeka nokautom u drugoj rundi (VIDEO) | Fight Site

Erko Jun savladao Popeka nokautom u drugoj rundi (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.10.2018 22:50h Autor:

Erko Jun vs. Popek

Do druge pobjede u svom drugom MMA nastupu došao je Erko Jun, fitness model i MMA borac iz Bosne i Hercegovine, koji je na KSW 45 eventu savladao domaću zvijezdu, Popeka Monstera.

U meču koji je okarakteriziran kao borilački “freak show”, Erko Jun savladao je poljsku hip hop zvijezdu i već iskusnog KSW borca, Popeka Monstera, čime je potvrdio kako u njemu ima talenta i za nešto više od samo ovakvih borbi. Jun je pametno radio sve do trenutka kada je vidio da ima priliku odvesti borbu “na svoj mlin” te je pobijedio prekidom u prvoj rundi.

Vidjelo se kako se u UFD Gymu jako dobro radi s ovim borcem. Jun se odlično kretao i držao je visok ritam, čime je potvrdio da je došao kondicijski spreman te da će upravo na tome pokušati graditi put prema pobjedi. Pola prve runde radili su borci na distanci bez nekog prevelikog sadržaja, da bi onda Popek skratio distancu te je odveo borbu do ograde. Tamo slijedi hrvanje i to sve do kraja runde, budući da Popek nije uspio srušiti Juna, unatoč tome da je on bio onaj koji kontrolira situaciju i gradi napad.

Vrlo brzo nakon ulaza u drugu rundu moglo se vidjeti kako je Jun još uvijek svjež, dok Popek sve sporije i teže hoda. Znajući i on sam kako ne može još dugo, pokušao je par puta napasti, ali Jun je to sve eskivirao da bi onda odlučio izvući korist iz toga što je u borbu ušao kao spremniji borac. Napao je na nogama, a onda je odveo borbu u parter gdje završava na Popekovim leđima i kreće serija udaraca sve dok sudac nije prekinuo borbu i Juna proglasio pobjedom.

Tako je ovaj poznati fitness model potvrdio kako bi mogao biti i perspektivan MMA borac, budući da talenta svakako ima. Uz ozbiljan rad, kakav mu u Düsseldorfu sigurno osiguravaju, od njega bi sigurno mogli vidjeti i nešto više od samo ovakvih borbi. Njemu je važno kako je sada na profesionalnom skoru 2-0, a i sam je potvrdio da je ovo tek početak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI