Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Muay Thai: Pogledajte popis hrvatskih predstavnika na EP-u i link preko kojeg ih možete pratiti | Fight Site

Muay Thai: Pogledajte popis hrvatskih predstavnika na EP-u i link preko kojeg ih možete pratiti

Vijesti iz regije 21.10.2016 11:45h Autor:

EP u tajlandskom boksu (Split)

Grad Split ugostit će od 22. do 29. listopada Europsko prvenstvo u tajlandsom boksu, a na istom će sudjelovati veliki broj renomiranih hrvatskih boraca. U gradu pod Marjanom se očekuje oko 400 sudionika iz 40 zemalja, a poznata su i imena koja će predstavljati Hrvatsku.

Dvoboje iz dvorane Gripe moći ćete ispratiti i na sljedećem LINKU te i na taj način svjedočiti akciji koju će ponuditi neki od najboljih boraca ovog sporta.

Od muških predstavnika u A klasi, za Hrvatsku će nastupiti Ronald Žeželj (63,5 kg), Finko Barišić (71 kg), Marin Čarapina (81 kg) i Dino Belošević (91+ kg). Od ženskih predstavnica u A klasi gledat ćemo Andreju Ivas (71 kg) i Filipu Merčep (67 kg), a muški dio u B klasi će sačinjavati Roko Doždor (63,5 kg), Adam Blauhor (67 kg) i Bruno Ninčević (81 kg).

Naglasimo i kako će ovo prvenstvo pratiti Međunarodni olimpijski odbor budući da je tajlandski boks priključen obitelji olimpijskih sportova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI