Enver Šljivar i Denis Marjanović večeras se bore za pojase promocije WKU

Vijesti iz regije 02.04.2016 10:46h Autor:

Enver Šljivar

Bosanskohercegovački borac koji živi i nastup u Švicarskoj, Enver Šljivar, večeras ima meč u promociji WKU, protiv talijanskog borca Luce Panta. Ulog je velik, pojas WKU prvaka. Isti ulog je i kod Denisa Marjanovića, koji se sastaje s Ylliem Maliqiem s Kosova.

Zanimljivo, pojas te promocije je Šljivar, koji je proglašen najboljim švicarskim sportašem u 2015. godini, već osvajao prije dvije godine, no ovo mu je sada nova prilika, a tu je i veliko zadovoljstvo što će napokon odraditi meč, nakon što je u ožujku doživio dva otkazivanja.

“The Iron Bull” se nada ovim mečem nastaviti izuzetno uspješnu seriju, tijekom koje niže samo uspjehe u ringu, kao u kickboks, tako i u muay thai mečevima, a osvojene trofeje i pojaseve je vjerojatno već odavno prestao brojati.

Što se tiče protivnika, Luca Panto je iskusan borac, koji se u karijeri sastajao s poznatim imenima kao što su Quarteron ili Besim Kabashi, no momak iz Sanskog Mosta je u ovom meču sigurno favorit, posebno pred njemu domaćom švicarskom publikom.

Marjanović također ima iskustva s WKU promocijom, odnosno još 2013. je nosio njihov pojas te čak i doveo promociju u Banjaluku, a sad ima ispred sebe težak ispit. To je opasni kosovski nokauter Ylli Maliqi. Marjanović je prešao preko neuspjeha na No Limit turniru te je motiviran nastaviti uspješan slijed karijere, kakav ima posljednjih godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI