Emma Kamarić svjetska viceprvakinja!

Vijesti iz regije 29.04.2015 12:34h Autor:

Emma Kamarić

U Abu Dhabiju je od 22. do 25. travnja održano Svjetsko jiu-jitsu prvenstvo pod pokroviteljstvom Jiu Jitsu federacije Ujedinjenih Arapskih Emirata, a na kojem je prvi put uspješno nastupila i Hrvatska s troje predstavnika iz Akademije BJJ Mirković.

Prvenstvo je okupilo 3000 natjecatelja iz cijelog svijeta, a Hrvatsku su na ovom natjecanju predstavljali Ivan Krpelnik, Fabijan Krpelnik i Emma Kamarić koja osvojila srebrnu medalju u iznimno jakoj konkurenciji. U njihovoj su pratnji bili treneri Bojana Mirkovića i Matije Gazdeka.

Prvog natjecateljskog dana nastupilo je sve troje naših predstavnika u svojim kategorijama. Ivan Krpelnik stigao je do osmine finala odradivši tri borbe, dok je njegov brat Fabijan nesretno izgubio diskvalifikacijom u prvom krugu natjecanja. Emma Kamarić osvojila je srebrnu medalju u svojoj kategoriji. Važnost njenog uspjeha pokazuje činjenica da je u finalu izgubila od protivnice iz Španjolske, koja je imala dvije borbe manje, te je još i greškom organizatora naša natjecateljica odradila dvije polufinalne borbe. Tako je Hrvatska uspješno odradila svoj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu u iznimno jakoj i zahtjevnoj konkurenciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI