Emkić i Fabjan još uvijek žestoko raspravljaju, iako se u Rijeci neće boriti

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.11.2015 16:58h Autor:

Miran Fabjan

Iako se u Rijeci ipak neće susresti, Miran Fabjan i Igor Emkić nastavili su svoju raspravu preko Facebooka, odnosno međusobna podbadanja.

Stvara se u FFC-u sigurno jedan novi rivalitet, koji će ipak morati sačekati prije nego uđu u ring, iako su to trebali odraditi za samo sedam dana. No, Miran Fabjan je prošli tjedan imao još jedan meč, gdje je završio nokautiran, pa zbog medicinskih razloga neće moći nastupiti protiv Igora Emkića u Rijeci.

Borac iz Tuzle je na svom Facebook profilu tako objavio da će se boriti protiv Tonija Mikelića, kojem će se probati osvetiti za poraz iz Novog Sada, ranije ove godine. Osim slike, gdje se nalaze on i Mikelić, objavio je i status:

"S obzirom da je veliki Facebook ratnik Miran Fabjan uspio biti nokautiran samo deset dana prije FFC 21, na moju veliku žalost je došlo do promjene protivnika. Igor Emkić vs. Toni Mikelić", napisao je Emkić, dodavši kako je riječ o revanšu.

Fabjan nije ostao dužan je vrlo brzo odgovorio kako je to zato jer on nije borac koji pada nakon prvog ozbiljnog udarca. Već ranije je Fabjan imao odgovor na gotovo svaku Emkićevu objavu, no zanimljivo je kako su sve objave nestale. Ne znamo da li ih je Miran obrisao sam ili je Emkić svoj zid odlučio očistiti od protivnika s kojim se ipak neće susresti.

Sve u svemu, ako ovako nastave vjerojatno će se susresti u FFC ringu, možda već početkom iduće sezone. Da se to upita vodstvo organizacije, sigurno smo kako bi iskoristili jedan izraz koji puno bolje zvuči u engleskom jeziku: "no brainer."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI