Elitni portal o Urošu Jurišiću: “Ovog borca morate popratiti!” (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.07.2018 20:56h Autor:

Uroš Jurišić

MMAJunkie jedan je od najvećih svjetskih portala specijaliziranih za borilačke sportove, u prvom planu MMA. I upravo oni su objavili video posvećen najboljem slovenskom borcu, Urošu Jurišiću, uz naslov kako je to borac kojeg se svakako isplati popratiti.

25-godišnji Jurišić je prošlog vikenda došao do najvećeg uspjeha svoje karijere, odnosno osvojio je naslov prvaka Titan FC promocije. Bio je to impresivan nastup gdje je borbu završio već sredinom prve runde. Osim Titan FC naslova, Jurišić je tako dobio i veliku pažnju MMA medija, a ne morate sumnjati kako se sada nalazi i u bilježnici UFC-ovih matchmakera.

Posebno je vrijedno to što mu je pažnju odlučio pružiti portal MMAJunkie, koji je na svom Youtube kanalu objavio video posvećen upravo njemu i njegovoj subotnjoj pobjedi protiv Josea Caceresa. Vrhunski nastup, u kojem je Jurišić od prve sekunde jako pametno radio, možete vidjeti u videu ispod teksta, gdje se nalazi i fenomenalna završnica kojom je pojas osvojen.

Pokraj ovakve pažnje i ovakvih superlativa kakvim ga časte elitni MMA mediji, vrlo lako je moguće da ćemo njegovu iduu borbu gledati u UFC-ovom kavezu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI