Ekskuzivno iz Denvera – Brestovac nam otkrio kako se osjeća na dan meča karijere (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 09.10.2015 15:54h Autor:

Photo: Fight Site

Samo sati dijele najboljeg hrvatskog kick boksača Mladena Brestovca od meča (ili dva) karijere. "Scorpion sting" noćas od 05:00 h po hrvatskom vremenu sudjeluje na turniru četvorice izazivača koji se održava na Gloryju 24 u Denveru. Zagrebački borac je prošao službenu vagu na kojoj je imao točno 120 kilograma te spreman ulazi u prvi polufinalni obračun protiv Rumunja Benjamina Adegbuyija.

U ekskluzivnom razgovoru za Fight Site, Brestovac nam je otkrio posljednje dojmove na sam dan ulaska u borilište. Kaže da se u nekoliko dana boravka u Denveru dobro aklimatizirao te da će maksimalno spreman ući u prvi obračun s Adegbuyijem. O meču koji slijedi u slučaju prolaska ne razmišlja u ovom trenutku.

"Vaganje je prošlo odlično. Samo je šteta što se održalo odmah poslije ručka pa je vaga pokazaivala nešto više nego inače. Da nije bilo poslije ručka bilo bi manje kilograma", našalio se dobro raspoloženi Mladen koji zaista obično ima nešto preko 118 kilograma na vagi, a ovaj put je težio za njega "velikih" 120.

"Osjećam se odlično. Spreman sam i jedva čekam borbu večeras", dodao je hrvatski gorostas.

S obzirom na promjenu vremenske zone, upitali smo Brestovca je li se u par dana uspio aklimatizirati.

"Malo se ranije dižem ujutro i dalje, no uspijem zaspati popodne pa nema problema", zaključio je Brestovac.

Hrvatski udarač je u četvrtak odradio i lagani trening sa svojim trenerom Aleksandrom Pupcem. Izravni prijenos Gloryja 24 pogledajte noćas (petak na subotu) od 05:00 sati na Fight Channel PPV-u i FightChannelTV.com-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI