Ekskluzivno: SuperKombat razmišlja o dolasku u Split!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.08.2012 08:32h Autor:

Super Kombat WGP 11

Hrvatska bi vrlo lako po drugi puta ove godine mogla biti domaćin jednog vrhunskog borilačkog spektakla. Naime, SuperKombat ozbiljno razmišlja da svoju iduću priredbu održi u Splitu!

Zagreb je prije pet mjeseci imao priliku uživati u K-1 borilačkom spektaklu na vrhunskoj razini. Cro Cop Final Fight nakon dugo vremena donio je hrvatskim ljubiteljima borilačkog sporta priliku da ponovno mogu uživo vidjeti neke od najboljih boraca na svijetu, a sličnu priliku mogli bi vrlo lako dobiti još jednom ove godine.

Kako Fight Site ekskluzivno saznaje, SuperKombat ima ponudu da svoju iduću priredbu WGP 11 organizira u Splitu i o tome se u Rumunjskoj trenutno ozbiljno razmišlja!

"SuperKombatova priredba planirana za 20. listopada može biti održana u Hrvatskoj. Split je jedan od gradova o kojima se trenutno raspravlja, iako postoji još nekoliko zanimljivih opcija. Odluka bi trebala biti donijeta vrlo brzo, a u slučaju da priredba bude održana u Splitu, svoje mjesto na fight cardu moglo bi pronaći i barem nekoliko hrvatskih boraca", saznali smo od izvora koji želi ostati anoniman.

Nema nikakve dvojbe da bi bilo zaista sjajno da upravo u Hrvatskoj bude SuperKombatov najnoviji kvalifikacijski turnir teškaša za finale njihovog World Grand Prixa koji je planiran za 8. prosinca ove godine. Bila bi to i sjajna prilika za promociju Splita s obzirom na to da se sve SuperKombatove priredbe prenose uživo na Eurosportu.

Na spomenutoj priredbi, koja bi se tako vrlo lako mogla održati u Splitu, bori se i jedan od najboljih crnogorskih boraca svih vremena, Goran Radonjić. Osim njega, zasad su na tom kvalifikacijskom turniru potvrđeni nastupi tri Rumunja (Sebastian Ciobanu, Andrei Stoica i Alexandru Lungu) i jednog Britanca (Daniel Sam).

Spomenimo i da je SuperKombat već gostovao na "ovim prostorima". Svoju prvu priredbu ove godine održali su u Crnoj Gori, a podsjetimo i da su prije nekoliko dana objavili početak svoje suradnje s K-1 organizacijom koju će opskrbljivati borcima.

Zoran Zdelar
[email protected]

 

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI