Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ekskluzivno – suosnivač Krav mage Yanilov otkriva tajne ove borilačke discipline za Fight Channel (VIDEO) | Fight Site

Ekskluzivno – suosnivač Krav mage Yanilov otkriva tajne ove borilačke discipline za Fight Channel (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.05.2014 09:29h Autor:

Screenshot

Krav maga –  sve popularnija borilačka vještina koju prakticiraju sve dobne skupine, muškarci, ali i nježniji spol. Opasnosti svakodnevnog života zahtijevaju znanje samoobrane i zaštite drugih; slabijih i nemoćnih. O Krav magi smo više saznali iz prve ruke; od suosnivača te discipline, Eyala Yanilova koji ovih dana boravi u  Zagrebu.

Krav Maga je nastala u Izraelu, pod pritiskom realnih životnih zahtjeva i uvjeta. Metodu je osnovao Imi Lichtenfeld, a nastavio razvijati i modificirati  upravo Eyala Yanilov. Nastala je pod tim imenom od osnivanja Izraela 1948., no sam osnivač učio je mnoge netom nakon njegovog prebjega 1940. iz Bratislave u tadašnju Palestinu pred nacistima. Upravo je ta vještina spasila mnoge Židove od napada antisemitskih skupina već ranih 40-ih. Da Imi nije prebjegao, ostali bismo bez jedne efikasne i učinkovite borilačke vještine.

Više o Krav magi saznajte od prvog čovjeka te discipline u prilogu Fight Channel Reporta koji vam donosimo na Fight Siteu. S Yanilovom je razgovarala lijepa Fight Channelova reporterka Anja Alavanja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI