Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ekskluzivno – Pokrajac najavio novi meč u UFC-u: Brazil mi nije ostao u dobrom sjećanju, ali ovo je popravni ispit! | Fight Site

Ekskluzivno – Pokrajac najavio novi meč u UFC-u: Brazil mi nije ostao u dobrom sjećanju, ali ovo je popravni ispit!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.09.2014 15:55h Autor:

Igor Pokrajac

Jedan od najiskusnijih hrvatskih MMA boraca, Igor Pokrajac, koji je već punih pet godina član najbolje svjetske borilačke organizacije ući će ponovno u UFC-ov oktogon na samom kraju ove godine. Pokrajac će svoj negativan niz iz posljednje četiri borbe pokušati prekinuti nastupom na UFC Fight Nightu 58 koji će se održati 20. prosinca u Sao Paolu u Brazilu. Službeni UFC-ov portal, odnosno njihova brazilska verzija, najavila je u utorak predvečer po našem vremenu kako će Pokrajac odmjeriti snage s Marcosom Rogeriom De Limom.

U ekskluzivnoj izjavi za Fight Site, Pokrajac je potvrdio nastup i najavio meč koji će mu odrediti daljnju karijeru u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

Je li informacija o dvoboju točna?

"Da, dobio sam mail od Joea Silve koji mi je potvrdio borbu 20. prosinca u brazilskom Sao Paolu protiv De Lime gdje sam postavljen kao 'main event' uvodnog dijela", potvrdio je The Duke.

Na njegovu žalost, želje o nastupu u Europi mu se nisu obistinile.

"Htio sam borbu na neutralnom terenu, ali ovo je treća ili četvrta borba zaredom u kojoj se borim protiv domaćeg borca na gostujućem terenu. No, već sam postao ekspert i to mi neće biti nikakav poseban pritisak", pojašnjava hrvatski rekorder po broju nastupa u najjačoj vjetskoj MMA promociji.

Drugi put zaredom Pokrajac će nastupiti u Brazilu. Kakva ga sjećanja vežu uz prvi nastup…

"Izgubio sam meč pa mi nije ostao u lijepom sjećanju, ovo će biti popravni ispit u Brazilu za mene. U pripremama mi pomaže FFC borac Tomislav Spahović koji mi je ulio vrlo veliko pouzdanje u hrvačkom dijelu. Tomo je do sada najjači MMA borac s hrvačkim backgroundom s kojim sam trenirao."

S obzirom na prilagodbu i vremensku razliku, Pokrajac će letjeti nešto ranije kako bi se prilagodio.

"Ovaj put ću pokušati putovati još ranije jer  je vremenska razlika 6 sati. Pokušat ću putovati 8 dana prije meča kako bih se mogao dobro prilagoditi i ne imati nikakvih posljedica jet lega."

Koliko zna o De Limi?

"On dolazi iz Ultimate Figthtera, i u jedinom dosadašnjem meču u UFC-u se borio protiv također boraca iz TUF-a. Radi se o borcu koji preferira stojku, a od dosadašnjim dvoboja je najzanimljiviji onaj protiv protiv Mikea Kylea u Strikeforceu. Taj meč je izgubioizgubio no u zadnje vrijeme je nanizao dosta pobjeda. UFC mi nikada nije davo lake mečeve, a ne niti nije sada slučaj. Dat ću sve od sebe da pobjedim i da s podignutim rukama u zraku mogu pozvati čelnike UFC-a da napokon dođu i u Hrvatsku", poručio je The Duke.

Prijenos meča ćete kao i obično moći gledati na Fight Channelu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI