Ekskluzivno: Pogledajte kako je Cro Copov inficirani lakat izgledao samo par dana prije Millera!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.06.2014 12:20h Autor:

Foto Fight Site

Mirko Filipović je odradio vrlo dobar dvoboj protiv Jarrella Millera proteklog vikenda na Gloryju 17 u Los Angelesu. Cro Cop je pokazao da još uvijek nije starac, kako ga je Miller vrijeđao uoči meča, nego da se i više nego dobro može nositi s mlađim borcima poput Amerikanca.

Jednoglasna pobjeda sudačkom odlukom je očito mogla biti još uvjerljivija da se Filipović zadnjih tjedana nije borio protiv opasne infekcije koja mu se pojavila na desnom laktu. Nakon dvoboja, Cro Cop je šturo obznanio da je dvoboj gotovo bio otkazan, no podrobnijih informacija nije bilo.

Fight Site saznaje kako se praktički do zadnjeg dana nije znalo hoće li Mirko biti spreman za dvoboj ili ne. Neugodna infekcija na laktu je natjerala liječnike u Zagrebu da sugeriraju Filipoviću kako nastup u tom stanju nije najbolja opcija, no Cro Cop je s obzirom na otkaze svojih protivnika (Barry, Kharitonov) i trakavice koja se stvorila oko njegovog drugog nastupa za Glory, odlučio stisnuti zube i ući u ring. Problem je, kako saznaje Fight Site, nastao zbog tolerancije na antibiotike koju je infekcija stvorila kod Cro Copa, pa pomoć nisu donijela niti punktiranja tekućine koja se stvarala u laktu, niti jaki kokteli antibiotika koji su to trebali "riješiti".

Bojazan kod Filipovića i njegovog tima jest nastao i zbog ingerencije Atletske Komisije države Kalifornije koja nije sklona izdavanju dozvola za nastup borcima s bilo kakvim ozljedama ili bolestima. Realno, moglo se dogoditi da Cro Cop odleti u Los Angeles, a da ga liječnici iz Komisije vrate u Hrvatsku i prije nego se pojavi u ringu.

Nasreću, posljednja "kura" antibiotika je odradila posao i Filipović je uspješno riješio problem zvan Jarrell Miller.

Fight  Site vam ekskluzivno donosi i dvije fotografije Cro Copovog lakta snimljene samo sedam dana prije dvoboja s Jarrellom Millerom.

                             

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI