Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ekskluzivno: Perak nam otkrio kako je upoznao Caina Velasqueza! | Fight Site

Ekskluzivno: Perak nam otkrio kako je upoznao Caina Velasqueza!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 02.06.2013 15:25h Autor:

Maro Perak i Cain Velasquez

Priča dana u hrvatskom i regionalnom borilačkom svijetu definitivno je informacija koju je Fight Site ekskluzivno objavio rano ujutro u nedjelju, a radi se o potvrdi da je već nekoliko dana na ovom području jedan od trenutno najboljih MMA boraca na svijetu i aktualni UFC-ov prvak Cain Velasquez.

Vijest o njegovoj posjeti Hrvatskoj pojavila se u četvrtak kasno navečer, o čemu je Fight Site s dozom suzdržanosti izvijestio u petak ujutro, a uskoro smo saznali da je čovjek koji je nedavno ponovno pobijedio Bigfoota i time obranio pojas prvaka zaista boravio u jednom zagrebačkom hotelu u strogom centru grada.

Pukom slučajnošću, tog dana u istom su hotelu boravili također Maro Perak i njegova supruga. Dubrovački borac, koji se isto nada jednog dana doći u UFC i možda biti Cainova konkurencija, uspio je dobiti fotografiju za ovu zaista sjajnu uspomenu.

U razgovoru za Fight Site Maro je otkrio kako je došlo do njegovog susreta s Velasquezom.

"Supruga je otišla na doručak i ja sam joj rekao neka mi donese nešto u sobu za pojesti kad se bude vraćala. Kad je došla s doručka rekla mi je da je srela nekoga tko je veći od mene i koji jako puno jede. Odgovorio sam joj u šali da je možda veći od mene, ali jači nije sigurno", rekao je Perak.

No, šala dubrovačkog borca bila bi na iznimno teškom testu da su kojim slučajem išli zaista odmjeriti snagu… "Nešto malo kasnije sišli smo do recepcije kako bismo se odjavili iz hotela, a on je još uvijek bio tamo i nisam mogao vjerovati kad sam vidio da je to Cain Velasquez", dodao je FFC-ov borac koji je nakon toga iskoristio zaista rijetku priliku i upoznao UFC-ovu legendu i prvaka.

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI