Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ekskluzivno – Ništa od dvoboja Cro Cop vs. Barry – Atletska Komisija zabranila nastup "HD"-u ! | Fight Site

Ekskluzivno – Ništa od dvoboja Cro Cop vs. Barry – Atletska Komisija zabranila nastup "HD"-u !

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.05.2014 11:31h Autor:

Photo by Fight Site

Već najavljeni drugi dvoboj Mirka Filipovića i Pata Barryja se ipak neće održati – barem ne u tako skorašnje vrijeme. Iako je Fight Site u nedjelju ekskluzivno donio potvrdu ovog meča na Glory 17 priredbi u Los Angelesu, situacija se doslovno promijenila preko noći; i to zbog zabrane Atletske Komisije. 

Fight Site vam ponovno ekskluzivno donosi potvrdu Fight Channelova vlasnika i Cro Copovog managera, Orsata Zovka, da je dvoboj otkazan i da se već pregovara oko novog Filipovićevog protivnika. S obzirom da je Barry u svom Glory debiju stradao nokautom, Atletska Komisija mu je zabranila novi nastup u periodu  od 70 do 90 dana. To u praksi znači da je Glory bio primoran Filipoviću promijeniti protivnika. O kome se radi?

"Za sada vam to ne mogu otkriti, no mogu vam potvrditi da smo već u pregovorima oko idućeg protivnika. Ime će biti objavljeno kroz dan ili dva. Ono što vam mogu otkriti jest da će se opet raditi o velikom borilačkom imenu koje će biti dostojno stajati na suprotnoj strani ringa Mirku Filipoviću. Cro Copu i meni je žao što do meča s Barryjem nije došlo, ali protiv pravila se ne može te smo svjesni da je sigurnost sportaša uvijek na prvom mjestu", ustvrdio je Zovko. 

Podsjećamo, Barry je noćas na Glory 17 eventu u Denveru gdje je debitirao za vodeću svjetsku kick boksing promociju doživio teško prizemljenje. Nakon 2 minute i 33 sekunde prve runde nepoznati Zack Mwekassa ga je nokautirao lijevim "upercutom". Prema pravilima za borilačke priredbe u SAD-u, nakon svake priredbe Atletska Komisija pojedine države odlučuje o suspenzijama. One ovise o težini ozljeda i drugih posljedica zarađenih tijekom dvoboja. Zbog nokauta, Barry je prisiljen odmarati oko tri mjeseca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI