Ekskluzivno: Na Gloryju 14 u Zagrebu šansu dobili Kujundžić, Petje i Mehić!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 06.02.2014 15:46h Autor:

Samo Petje

Još je nešto više od mjesec dana ostalo do najvećeg borilačkog kick boks spektakla godine GLORY 14 ZAGREB priredbe gdje će se u glavnoj borbi večeri susresti legendarni suparnici Mirko "Cro Cop" Filipović i Remy Bonjasky.

Nedavno je objavljen čitav popis borbi koji sadržava glavni dio, "Superfight series" gdje će nastupiti hrvatski teškaški asevi Igor Jurković i Mladen Brestovac. Fight Site saznaje da je Fight Channel, kao suorganizator priredbe dobio šansu "gurnuti" nekoliko boraca koji su do sada nastupali na FFC-u. Radi se o uvodnom dijelu koji je na rasporedu prije "Superfight series" dijela eventa, a gledatelji u Areni će pratiti čak tri meča. Čelnici glorija će pažljivo pratiti te dvoboje te među njima tražiti potencijalne nove Gloryjeve akvizicije.

Ekskluzivno donosimo informaciju o kojim se borbama radi…

U prvom meču će se susresti odlični mladi slovenski udarač u kategoriji do 70 kilograma, Samo Petje,  i Austrijanac Lirim Ahmeti. Nakon njih ćemo vidjeti hrvatsko-bosanskohercegovački okršaj između Mladena Kujundžića i Elmira Mehića. Dvoboj je to koji se trebao održati na Final Fightu u Sarajevu, a kako je priredba od prošle godine otkazana, borci će ukrstiti rukavice u Zagrebačkoj Areni.

U posljednjem meču ćemo vidjeti poznanika zagrebačke publike i sjajnog češkog teškaša Tomaša Hrona. Za sada još uvijek nije potvrđen njegov protivnik, no kroz nekoliko dana bi i posljednja nepoznanica trebala biti poznata.

Prema informacijama koje smo dobili od čelnika Final Fight i Fight Channela, Orsata Zovka, na priredbi će vrlo vjerojatni među ostalim dijeliti pravdu u ringu i dva hrvatska suca – Mladen Kranjčec i Vedran Bađun. I ovo je veliko priznanje za FFC s obzirom da su ova dva suca u ringu na dosadašnjim Final Fight priredbama odradili odličan posao.

GLORY 14 ZAGREB

Main card:

Mirko Filipović vs. Remy Bonjasky
Andy Ristie vs. Davit Kiria

Turnir izazivača:

Sahak Parparyan vs. Jason Wilnis
Dustin Jacoby vs. Alex Pereira

Superfight series:

Michael Duut vs. Igor Jurković
Mladen Brestovac vs. Jahfarr Wilnis
Shemsi Bequiri vs. Murtel Groenhart
Benjamin Adegbuyi vs. Jammal Ben Saddik
Albert Kraus vs. Meenayothin Aikpracha
Karapet Karapetyan vs. Arthur Kyshenko

Undercard:

Tomaš Hron vs. TBA
Mladen Kujundžić vs. Elmir Mehić
Samo Petje vs. Lirim Ahmeti

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI