Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ekskluzivno: Maro Perak i Nandor Guelmino predvode povijesni FFC u Beču! | Fight Site

Ekskluzivno: Maro Perak i Nandor Guelmino predvode povijesni FFC u Beču!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.09.2014 14:26h Autor:

Perak vs. Guelmino

Maro Perak neće nastupiti na FFC-u u Ljubljani, no Fight Site saznaje da je razlog ovoj promjeni vrlo pozitivan za sve fanove Final Fight Championshipa. Jedan od najboljih europskih MMA boraca će, naime, biti jedan od predvodnika FFC-a 16 u Beču, koji je na rasporedu 6. prosinca ove godine.

Dubrovčanin Maro Perak se trebao vratiti u akciju nakon višemjesečne pauze i to u svojoj staroj -93 kategoriji, gdje je u prošlosti postizao najbolje rezultate. No, Fight Site saznaje da od nastupa na FFC-u 14 u Ljubljani 3.10. ipak neće biti ništa, a da će organizatori uprazniti ovo mjesto s potpuno drugim parom. Razlog odustajanja Peraka je bolji i zanimljiviji angažman koji će imati u FFC-u. Ovih dana je dogovoreno da će se Maro Perak i bivši UFC i Strikeforce borac Nandor Guelmino susresti u "main eventu" bečke priredbe. Dvoboj je, očekivano, dogovoren u teškoj kategoriji jer Austrijanac nikada nije skidao u polutešku, a Perak već ima mnogo iskustva i u najtežoj diviziji.

S obzirom na Guelminove rezulate i odličnu europsku reputaciju, radi se definitivno o vrlo kompetitivnom meču za oba protivnika koji će pokazati je li posljednji poraz za Peraka bio tek slučajnost i slabija izvedba. Gledajući ukupni score, Dubrovčanin se zaustavio na 23 pobjede i samo 4 poraza, dok je Guelmino na 11-5.

Nema sumnje da će dvoboj Guelmino vs. Perak izazvati dosta interesa austrijske publike jer je "The Hun" daleko najpopularniji austrijski MMA borac u ovom trenutku. Više informacija o bečkom eventu bi trebali saznati u narednim danima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI