Ekskluzivno – FFC dogovorio obračun "Psihopata" Bakočevića i "Croate" Barrija!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.06.2014 13:53h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Fight Site ekskluzivno saznaje kako ćemo na jednom od jesenskih FFC evenata gledati izuzetno zanimljiv dvoboj u kategoriji do 66 kilograma. Iskusni Crnogorac Vaso Bakočević će ukrstiti rukavice protiv Argentinca s hrvatskim srcem Franciscom "Croatom" Barrijom.

U kratkom razgovoru za Fight Site, informaciju nam je potvrdio glavni urednik Fight Channela Marko Petrak.

"Informacija je istinita. Vaso "Psihopata" Bakočević i Francisco "Croata" Barrio će se boriti na jednoj od jesenskih FFC priredbi u listopadu. Za sada vam ne mogu dati datum i grad jer to još nije potvrđeno, no mogu potvrditi da su oba borca pristala na dvoboj", potvrdio je Petrak i dodao:

"Smatram da će se raditi o jednom od zanimljivijih 'match upova' na narednim priredbama i to je ono što FFC publika želi vidjeti. Obojica su atraktivni, kvalitetni i agresivni. Bolja kombinacija ne postoji. "Barrio" je u zadnjem meču protiv Pereše pokazao velik napredak i smatram da je Bakočević protivnik po mjeri za njega u ovom trenutku. Vaso je veliki 'show men' i meni jedan od najdražih FFC boraca jer je uvijek beskompromisan i maksimalno nabrijan. I sam se kao MMA fan izuzetno veselim ovom meču."

Bakočević je u posljednjem nastupu na FFC-u slavio protiv Bugara Stanislava Encheva, a ranije je poražen od Ivice Truščeka i Lemmyja Krušiča. "Barrio" je debitirao na FFC-u 8 u Zagrebu slavivši protiv Darka Banovića. U drugom dvoboju koji je odradio u Zadru na FFC-u 13 je bio još uvjerljiviji te je slavio prekidom protiv Patricka Pereše. S tom pobjedom mu je profesionalni score otišao na 5:0.

FFC još uvijek nije objavio jesenski kalendar, no predsjednik promocije Orsat Zovko je potvrdio da će vodeća regionalna borilačka promocija tijekom ljetnih mjeseci napraviti pauzu, a da će se Final Fight "karavana" nastaviti Futures 3 priredbom 6.9. u Opatiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI