Ekskluzivno: Cro Copov put u Rusiju kroz objektiv fotografa

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.09.2013 11:00h Autor:

Photo by Sergey Baranov

Mirko Filipović se zajedno sa svojim menadžerom Orsatom Zovkom i trenerom Stipom Drvišom u subotu vratio iz Moskve gdje je proteklih dana promovirao meč protiv Aleksandera Emelianenka. Cro Cop i Fedorov mlađi brat će se drugi put naći u borilištu početkom studenog pod okriljem vrlo ambiciozne i dobro organizirane promocije Legend. 

Upravo je to razlog zbog kojeg je Mirko sa svojim timom dva dana boravio u ruskoj prijestolnici odrađujući brojne medijske obveze. Osim iznimno dobro popraćene press konferencije, Cro Cop je ispred odabranih fanova odradio otvoreni trening za javnost u kojem je zajedno s Drvišem demostrirao već sada sjajnu formu koju je brusio tijekom ljetnih dana. Mirko je dio svog vremena odvojio i za druženje s fanovima te potpisivanje autograma, a zajedno sa Zovkom je gostovao u emisiji ugledne TV kuće Russia 2.

Fight Site vam ekskluzivno donosi dvadesetak odličnih fotografija našeg ruskog kolege Sergeyja Baranova koji je marljivo dokumentirao sve što se događalo u Moskvi. I prema ovim fotografijama je jasno da je Mirko u Rusiji imao sjajan tretman, da je svaki trenutak boravka bio pomno isplaniran, a da se za njega osobno brinuo vlasnik promocije Legend Ruslan Sulejmanov (na fotografijama s Orsatom Zovkom).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI