Ekskluzivno: Cro Cop trenira sa Sakarom (VIDEO)!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.07.2014 16:39h Autor:

Screenshot

Alessio Sakara je u četvrtak potpisao ugovor s FFC-om, a već je dan kasnije trenirao u dvorani sa svojim idolom – Mirkom "Cro Cop" Filipovićem.

Prilikom dolaska u Zagreb, bivši UFC-ovac, a danas član Final Fighta je izrazio želju za upoznavanjem legendarnog Hrvata. "Ovo je velika čast. Ja sam tvoj veliki fan", rekao je Sakara Cro Copu prilikom njihovog susreta u Filipovićevoj dvorani u Gajnicama. Mirko se ovih dana sprema za nastup na INOKI-Bomba-Ye priredbi u kolovozu gdje će se sučeliti s japanskim judokom Satoshijem Ishiijem pa je i njemu dolazak Sakare bio od koristi. Već ranije s Filipovićem trenira još jedan član FFC-a, Osječanin Saša Milinković pa je trojac zajedno sa stalnom Mirkovom postavom Pejša-Mlinarić, odradio vrlo naporan, ali i izuzetno kvalitetan trening.

Mirko je nakon gotovo dva sata treninga pokazao da je već sada u vrhunskoj formi. Bez problema je izdržavao dvojicu sparing partnera koji su se "mijenjali" na njemu, a između ga je na ruke drilao Kristijan Pejša. Do dvoboja sa Satoshijem Ishiijem u Tokiju je ostalo nešto manje od mjesec dana. Fight Site je saznao kako će Sakara najvjerojatnije već idući tjedan doći u Zagreb gdje bi trebao ostati nekoliko dana te trenirati s Filipovićem u njegovoj dvorani u Gajnicama.

Fight Channel ima ekskluzivne snimke treniga…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI