Ekskluzivno: Cro Cop ipak na završnici K-1 WGP-a u New Yorku?!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.11.2012 14:56h Autor:

Cro Cop

Cro Cop bi na koncu ipak mogao nastupiti na završnom turniru K-1 promocije iako se proteklih dana glasno špekuliralo da od cijele priče neće biti ništa. Kako ekskluzivno saznaje Fight Site, Mirkov menadžer Orsat Zovko pokušava isposlovati da njegov borac nastupi u siječnju na završnici K-1 Grand Prixa iako Filipoviću ugovor tehnički ističe s 31. prosincem i nakon toga nema nikakve obaveze prema Japancima.

Problem je nastao zbog meča u Brazilu na prvoj priredbi Royal FC-a koji je već praktički dogovoren, a koji je na rasporedu 2. veljače. Kako bi bilo teško iskombinirati nastup u siječnju na završnici K-1 Grand Prixa (Mirko te večeri može teoretski odraditi čak tri dvoboja) i borbu protiv Pedra Rizza u Rio de Janeiru koja je na rasporedu samo par dana kasnije, nastup u New Yorku je postao upitan.

No, s obzirom da jaku Cro Copovu želju da se ipak bori na K-1 WGP-u i da proba osvojiti ovaj trofej koji mu je godinama nedosanjani san, Zovko je svojim utjecajem pokušao odgoditi Royal FC priredbu. Nakon dugih pregovora s glavnim čovjekom brazilske promocije, Stefanom Sartorijem, vjerojatno će se naći kompromisno rješenje. Ono bi glasilo da će Cro Cop nastupiti sredinom siječnja u New Yorku na finalu K-1 Grand Prixa, a da će se priredba Royal FC odgoditi na određeni period.

"Mirko želi nastup na K-1 završnici, ali želimo i pomoći novim vlasnicima da stanu na noge. Zbog toga je važno da se najveća zvijezda pojavi na tom turniru iako mi nakon nove godine prema njima nemamo obaveza. Mislim da smo na pragu rješenja koje bi zadovoljilo sve tri strane", izjavio je Zovku u kratkom razgovoru za Fight Site.

Već ranije ovog tjedna smo od samog Filipovića mogli čudi da je u punoj formi i da s nestrpljenjem iščekuje sljedeće nastupe. Čini se da će ih biti u izobilju…

Marko Petrak
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI