Ekipa zadarskog Bandoga otišla u Australiju

Vijesti iz regije 17.06.2013 10:06h Autor:

Bandog Team

Još krajem prošlog tjedna iz zračne luke u Zadru otputovala su četiri člana Bandog MMA Team-a u daleku Australiji. Naši momci se bore u Melbourne kao dio Teama Croatia protiv selekcije Australije na priredbi Night of Mayhem 7 Australia vs Croatia.

Prihod od priredbe je namijenjen Udruzi Hrvatska bez mina. U sklopu teama su otputovali Špiro Kovač, Tadija Majić, Božo Mikulić i Marko Lukačić. Nažalost Luka Jelčić se razbolio pa je morao otkazati svoj nastup, a za Marka Vrcića jednostavno se nije moglo naći adekvatnog protivnika. Jelčić je trebao imati meč večeri protiv najveće mlade nade australskog MMA-ja Jakea Matthewsa. Radi se o borcu koji ima profi skor 4-0 baš poput Jelčića, ali i 9-0 u amaterskom segmentu. Umjesto njega Tadija Majić je prihvatio meč a mladim i vrlo opasnim Mattehwsom.

Priredba se održava u subotu 22. lipnja i već sada su skoro sve ulaznice rasprodane. Tadija Majić se bori u kategoriji -77kg, Božo Mikulić nastupa u sunaslovnom meču večeri u kategoriji -93kg, Špiro Kovač u catchweight 89kg i Marko Lukačić u kategoriji -84kg protiv vrlo opasnog Bena Kellehera koji na Sherdogu ima skor od 5-2, ali pravi skor mu je 8-3. Trener i vođa teama Robert Modrić bi se trebao priključiti ekipi u četvrtak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI