Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ekipa zadarskog Bandoga odlazi u Australiju, skuplja se novac za razminiranje Hrvatske! | Fight Site

Ekipa zadarskog Bandoga odlazi u Australiju, skuplja se novac za razminiranje Hrvatske!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.04.2013 15:39h Autor:

Bandog Team Zadar

U Australiji će se na samom početku ovog ljeta održati jedan vrlo zanimljiv MMA event na kojem će u glavnom dijelu snage odmjeriti hrvatski i australski borci, a sve s humanitarnim karakterom jer će dio novca ići u fond za razminiranje Hrvatske.

Priredba se trebala održati u Hrvatskom domu u Melbourneu, ali zbog velikog interesa organizator je trenutno u potrazi za većom dvoranom, a s obzirom da će se event održati tek 22. lipnja, do tada imaju i više nego dovoljno vremena da pronađu adekvatan prostor.

U sklopu Bandog Teama nastupaju Tadija Majić (-77kg), Luka Jelčić (-77kg), Marko Lukačić (-84kg), Špiro Kovač (-93kg), Božo Mikulić (-93kg) osvajač MMA lige i Marko Vrcić (+93kg). Također nastupaju braća Ćuk iz Austrije za kao hrvatski predstavnici, a osim spomenutih osam borbi, održat će se također i nekoliko mečeva među lokalnim borcima.

"Mislim da je sam naš odlazak u velikom broju sjajan uspjeh, jer odvesti šest boraca u Australiju da se bore za pristojne novce uz vrhunski smještaj i hranu na deset dana je vrlo rijedak slučaj. Uz navedenu priredbu trenutno vodim razgovore da odvedem jednog ili dva borca u SAD u neku od organizacija za koje sam već osigurao sponzore", rekao je čelni čovjek zadarskog Bandoga, Robert Modrić.

"Priredbu organiziraju moji prijatelji iz Australije, Darko Balaban, Tim Balaban i Ante Skroče, a promotor cijelog eventa je Peter Hatton", dodao je Modrić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI