Žeželić: Volio bih osvetiti Stanića u meču protiv Emkića

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.09.2013 07:54h Autor:

Luka Žeželić

U jednoj od najzanimljivijih borbi u Banja Luci na eventu Fight for Glory ovog petka 13. nastupit će OFC-ov borac Luka Žeželić i suparnik iz Tuzle Igor Emkić, kojeg je hrvatska publika već imala priliku dobro upoznati zahvaljujući dva nastupa u FFC-u.

Upravo ta borba bila je tema našeg razgovora sa Žeželićem.

Nakon teškog meča protiv Stipe Glavice koji je završio spornom sudačkom odlukom vraćaš se vrlo brzo natrag u ring. Hoćeš li biti potpuno spreman uzevši u obzir da si imao nastup prije tri tjedna?

"Što se toga tiče nema nikakvih problema. Praktički nakon odrađenog meča nisam prestao trenirati i ja sam potpuno uvjeren da sam itekako spreman za novi meč."

Suparnik ti je ponajbolji mladi bosansko-hercegovački borac Igor Emkić. Jesi li gledao njegove nastupe, kakav je komentar?

"Da, imao sam priliku gledati neke njegove mečeve, čak se i borio s mojim klupskim kolegom. Mogu reći sve najbolje o njemu, zaista odlično radi i drago mi je što se imam priliku boriti protiv njega. No, nisam impresioniram u toliko mjeri i ipak vjerujem da mogu do pobjede."

Gdje s njegove strane prijeti najveća opasnost?

"Ima par stvari koje sam primijetio i na koje me upozorio trener Kranjčec, ali to bih u ovom trenutku zadržao ipak za sebe. "

Vjerojatno je jedan od motiva u meču i osveta klupskog kolega Ivana Stanića kojeg je Emkić teško nokautirao prije nekoliko mjeseci?

"Naravno, ja se uvijek držim one oko za oko, zub za zub. To mi je jedan od većih motiva, ali upravo ta borba mi je ujedno i jedno od većih upozorenja da moram biti iznimno oprezan tijekom meča."

Koliko ti problem predstavlja činjenica da je u posljednji trenutak promijenjena kilaža borbe?

"Bilo mi je rečeno najprije da se borimo do 81 kilogram, koliko i iznosi standardna kategorija, a onda mi je dan prije vaganja rečeno kako će meč ipak biti do 83 kilograma. Iako sam ja već došao na potrebnu kilažu prema prvotnom planu, pretpostavljam da je njemu bio problem doći na 81 kilogram, ali ne vjerujem da će to ipak biti presudno u borbi, tako da ne to ne obraćam previše pažnje", rekao je Žeželić za Fight Site.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI