(VIDEO) Džakić potvrdio protivnika za Megdan: “Cyborg” vs. “Mad Max”!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.01.2019 10:53h Autor:

Photo: Instagram

Od četvrtka se zna protiv koga će se na Megdanu 4 boriti veteran regionalne MMA scene Dušan Džakić. “Cyborg” je sam na svom službenom Instagramu objavio grafiku sebe i svog protivnika Nijemca Maximiliana Grafa.

“Neka prođe sve u miru. Molim da navijate bez psovki, nebitno za koga. Na uvrede njegove ne želim da reagirate, niti ću ja, želi da dokaže da vredi, razumijem ga. Vidimo se na Megdanu”, napisao je popularni Džakić u svojoj objavi.

Inače Graf je nedavno u prosincu nastupio na priredbi u Leskovcu (LEFC 7) na kojoj je slavio protiv Miralema Ahmetija. Nijemac je pobijedio prekidom (TKO) već u prvoj rundi, za samo 55 sekundi prtiom osvojivši LEFC pojas. Nakon dvoboja je u intervju prozvao Džakića na meč u Megdanu…

“Imam želju boriti se u ožujku na Megdanu. Ima jedan protivnik kojeg bi htio, da ga malo izazovem. Želio bih da se dođe do tog meča…”, izjavio je tada Max Graf i dodao:

“To je Dušan Džakić. Ako dođe do tog meča OK, ako ne imamo još jednu pičku na MMA sceni.”

Organizatori Megdana su se u konačnici potrudili da meč i organiziraju.

Graf se do sada natjecao u srednjoj kategoriji do 84 kilograma, a meč protiv Ahmetija mu je jedini u MMA karijeri. Džakić, s druge strane, ima već 33 profesionalna nastupa, od čega 22 pobjede i 11 poraza. Posljednji put u akciji smo ga gledali u rujnu mjesecu 2017. godine, pa će mu meč na Megdanu biti povratak nakon godine i pol dana pauze.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI