Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Džakić ponudio utjehu i savjet Ivicu Truščeku | Fight Site

Džakić ponudio utjehu i savjet Ivicu Truščeku

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.01.2017 10:23h Autor:

Ivica Trušček/ Photo: Igor Mićić

Najaktivniji hrvatski MMA borac, Ivica “Terror” Trušček je upao u najveću krizu svoje duge i frekventne borilačke  karijere koja je i ranije imala mnogo uspoda i padova. Nakon pet poraza u nizu (Eskiev, Magomedov, Melillo, Prikaza, Soldić), Ivica je proteklog vikenda na “Munja Fighting Championship” priredbi u zagrebačkoj “Kutiji šibica” doživio i šesti uzastopni posrtaj.

Bolji od njega je bio Borče Talevski koji je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Trebao je to biti relativno lagan poasao za “Terrora” na papiru, no Makedonac se pokazao kao prevelik zalogaj u ovom trenutku. Ivica je izgledao neprepoznatljivo…

Riječi utjehe svom hrvatskom kolegi je ponudio jedan od najboljih srpskih MMA boraca Dušan “Cyborg 2” Džakić. Na službeni Facebook profil Truščeka Džakić je javno zalijepio poruku podrške, ali je odlučio i savjetovati hrvatskog borca.

“Ivice, tko god da priča i misli.. bit će bolje i slično, ne zna što priča ili te samo voli. U te koji te vole spadam i ja, ali ću ti reći nešto što sam rekao i sebi i Vasi, a evo sada i tebi. Nedostaje ti pauza. Off. Imaš glad, ali ne onu koju smo imali na početku. Ja sam se, kao i to i Vaso, proslavio ludim pobjedama, ali i porazima, gdje se vidjela glad. Glad može nestati. I onda netko tko je i manji od tebe u svakom smislu, a gladniji, može više pojesti. Ja sam posljednji meč pobijedio, ali idem na OFF godinu dana, jer nisam bio gladan. Imam sjajno ime i hoću ga sačuvati. Kada ogladnim, želim ga ponovno proslaviti. Znaš da sam ti prijatelj i da mislim dobro. Pauza i čekaj. Čekaj glad. S ljubavlju tvoj frend Dušan.”

“Terror” trenutačno ima 31 profesionalnu pobjedu i 30 poraza. Sa 61 mečem u MMA borilištu je bez ikakve konkurencije najaktivniji borac slobodnim stilom s ovih prostora.

Screenshot

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI