Džakić opovrgnuo borbu protiv Zuluzinha: “Sve je to bila prijateljska zezancija”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.06.2019 15:05h Autor:

Dušan Džakić

Dušan Džakić i Zuluzinho dijelit će ring na Megdanu 5 koji se održava u četvrtak, ali to ipak neće biti u borbi kao što smo prvobitno najavili. Naime, Džakić je otkrio kako je sve bila interna zezancija i da će on taj meč zapravo suditi.

Sve je zapravo bila jedna jako dobro marketinška akcija. Dušan Džakić i Zuluzinho zajedno će se naći u ringu, no njihova borba niti u jednom trenutku nije bila opcija. Sve je zapravo pokrenuo Megdan, svojom objavom kako će se Dušan Džakić ponovno naći u Megdanovom ringu i to već ovog četvrtka. Nakon što je počelo njegovo podbadanje sa Zuluzinhom, Brazilcem koji se nalazi na programu, ali još uvijek nema protivnika, svi su nasjeli na priču kako je Megdan odlučio organizirati taj “openweight” okršaj. Džakić je na kraju putem Instagrama objasnio o čemu je zapravo riječ.

“Ljudi, Zuluzinho i ja smo privatno prijatelji. Ja ću mu borbu suditi, zato sam napisao da će me zdrobiti u ringu. On se našalio na isti način, rekao je da se vidimo u ringu, što je zapravo točno. Ja sam ovog puta sudac i iz mirovine se ne vraćam”, rekao je Cyborg 2, koji je svoju posljednju borbu odradio u ožujku, kad je na četvrtom Megdanu savladao Maximiliana Grafa.

Što se tiče pravog protivnika za Zuluzinha, Megdan još uvijek čeka, što je podosta čudno jer već sutra bi borci trebali odraditi vaganje. Priredba se, kao što smo naveli, održava u četvrtak u Sremskoj Mitrovici.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI