Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Džakić: Nisam ga htio ozlijediti, dobio je samo par puta po stražnjici radi “FUCK MMA” (FOTO) | Fight Site

Džakić: Nisam ga htio ozlijediti, dobio je samo par puta po stražnjici radi “FUCK MMA” (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.04.2018 11:42h Autor:

Photo: CFL (Facebook)

Srpski MMA veteran Dušan “Cyber2” Džakić je sinoć u Beogradu, na CFL 2 priredbi, ubilježio 23. pobjedu u profesionalnoj karijeri. Džakić je bio bolji od Danijela “Bojke” Aranđelovića kojeg je svladao prekidom u prvoj rundi.

Nažalost po organizatore i publiku, Džakić se morao sučeliti sa zamjenskim protivnikom koji je pronađen doslovno u posljednji trenutak. Njegov originalni suparnik Azerbajdžanac Gunduz Nabiev je dan ranije promašio službenu vagu za više od tri kilograma što je njihov međusobni meč učinilo nemogućim. Organizatori su se morali snaći, a odabir je pao na Aranđelkovića.

Džakić je nakon priredbe na društvenim mrežama opisao kako se sve vezano za nastup na Collision Fighting League II eventu događalo iz njegovog kuta gledanja.

“Ovo je činjenica. Gospodin Gunduz Nabiev, prvak Azerbajdžana u amaterskom MMA-ju, borac u M-1 Global najjačoj ruskoj federaciji, koji je sve svoje borbe radio u kategoriji do 66kg i 70kg, iako je dva i po mjeseca ranije prihvatio meč sa mnom do 77.5 kg, pojavljuje se na službenom vaganju sa 3,200 kg viška. Pravila su takva da ima dva sata kako bi u sauni ili trčanjem skinuo višak kilograma. Sa same vage gospodin Nabiev umjesto da ode u saunu, jede i pije, kao da je prošao vagu. Ne razumijem kako profesionalni borac dozvoljava sebi takav bezobrazluk. Ja, moj tim i organizatori ga čekamo nakon dva sata na mjerenju, gdje se ne pojavljuje. Meč je otkazan”, otkriva ove ekskluzivne informacije “Cyborg2”.

Džakić se osvrnuo i na meč protiv Aranđelovića koji je bio gotov za nešto više od tri minute.

“Činjenica jest da je gospodin Aranđelović Danijel mene izazvao na meč mjesec dana ranije, što sam odbio jer sam znao za razliku u kvaliteti. Nažalost, jedino je on prihvatio poziv organizatora 24h prije borbe. Isto tako je napisao ‘FUCK MMA’. Želio sam dati svoj maksimum, ali kad sam osjetio dominantnost velike razlike među nama, bilo mi je žao da ga udaram u glavu, čak i u tijelo. Dobio je par puta po stražnjici samo zbog toga ‘FUCK MMA’, i izvlačenje ušiju zbog istog razloga. Neovisno o tome, nisam ga htio ozlijediti, nisam imao srca. Žao mi je publike, ali bih žalio sebe više da sam ga udario. Borba je trajala tri i po minute, tada sam odlučio prekinuti mu agoniju gušenjem, iako sam imao već tri gotove pozicije potpune završnice, koje nisam htio da plasiram odmah na početku i tijekom borbe, SIDE CHOKE, SIDE TRIANGLE I ARM BAR, kao i tri pozicije za završetak udarcima, FULL MOUNT, BACK MOUNT I CRUCIFIXION…, nisam htio to napraviti. Nakon tri i po minute, osjetio sam da agonija protivnika nadjačava želju publike da vide batine i odlučio sam mu skratiti muke. Hvala gospodinu Aranđelovću sto je prihvatio meč dan prije, ali mislim da više ne treba potcjenjivati ljude i MMA sport. Možda sam trebao biti manje empatičan, ali jebiga”, dodao je Džakić opisujući gotovo svaki trenutak dvoboja protiv “Bojke”.

Na koncu dugačkog obraćanja svojim fanovima Džakić je napisao:

“Iako sam htio oprostiti se od publike i sporta u jakom meču protiv azerbajdžanskog prvaka, nisam u ovom dvoboju to mogao učiniti jer sam bio toliko nadmoćan nad protivnikom. Nisam htio niti otkazati meč jer znam da me volite gledati. Moje lice u borbi govori sve.”

Činjenice : gospodin Gunduz Nabiev, prvak Azerbejdžana u amaterskom MMA, borac u M1 najjačoj Ruskoj federaciji, koji je sve svoje borbe radio u kategoriji do 66kg i 70kg, iako je dva i po meseca ranije prihvatio meč sa mnom do 77,5kg, pojavljuje se na zvaničnom merenju za @cfl_serbia sa 3,200 kg viška. Pravila su, ima dva sata da u sauni ili trčanjem skine višak kilograma. Sa same vage gospodin Nabiev umesto da ode u saunu, uzima da jede i pije, kao da je prošao vagu. Ne razumem kako profesionalni borac dozvoljava sebi takav bezobrazluk. Ja i moj tim ga čekamo, i organizatori, nakon dva sata na merenju, gde se ne pojavljuje. Meč mu je otkazan. Druga ČINJENICA je da je gospodin Arandjelovic Danijel mene izazvao na meč mesec dana ranije, što sam odbio jer sam znao razliku u kvalitetu. Nažalost, jedino je on prihvatio poziv organizatora 24h pre borbe. Isto tako je napisao FUCK MMA. Želeo sam da dam svoj maksimum, ali kad sam osetio dominantnost velike razlike medju nama, bilo mi je žao da ga udaram u glavu , čak i u telo. Dobio je par puta po zadnjici samo zbog toga FUCK MMA, i izvlačenje ušiju zbog istog razloga. Svejedno, nisam želeo da ga povredim, nisam imao srca. Žao mi je publike, ali bi žalio sebe više da sam ga udario. Borba je trajala tri i po minuta, kad sam odlučio da mu prekinem agoniju gusenjem, iako sam imao već tri gotove pozicije potpune završnice, koje nisam hteo da plasiram odmah na početku i u toku borbe, SIDE CHOKE, SIDE TRIANGLE I ARM BAR, kao i tri pozicije za završetak udarcima, FULL MOUNT, BACK MOUNT I CRUCIFIXION. Nisam želeo da uradim to. Posle tri i po minuta, osetio sam da agonija protivnika nadjačava želju publike da vide batine, i rešio sam da prekratim muke. Hvala gospodinu Aranđelovicu sto je prihvatio meč dan pre , ali mislim da više ne treba da potcenjuje ljude i sport MMA. Možda sam trebao biti manje empatican, ali jbg. Iako sam želeo da se sa azerbejdžanskim šampionom oprostim u jakom meču od publike i sporta, to u ovom meču nisam mogao jer ne osećam da treba da završim karijeru toliko nadmoćan od protivnika. Nisam hteo ni da otkažem meč jer znam da volite da me gledate. Moje lice u borbi sve govori…Hvala svima #mma#warriorpath

A post shared by Dzakic Dušan (@dusan_dzakic) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI