Dwight Howard: "U NBA-u postoji Crnogorac koji može postati svjetski MMA prvak!"

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.01.2013 09:13h Autor:

Nikola Peković

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Dwight Howard, također je prilično velik MMA fan te prati sva aktualna događanja u tom svijetu, a u svom posljednjem intervjuu odlučio se malo dotaknuti i upravo te teme.

No, nije pričao tko mu je najdraži UFC-ov borac ili komentirao neku posljednju borbu iz te organizacije, već je otkrio jedno vrlo zanimljivo mišljenje o kolegi košarkašu Nikoli Pekoviću koji dolazi iz Crne Gore, visok je 211 centimetara i trenutno igra u suparničkoj ekipi Minnesota Timberwolves.

"Postoji jedan čovjek u NBA-u koji bi skoro sigurno mogao postati najbolji MMA borac na svijetu. Kunem vam se da izgleda kao netko tko može postati odličan MMA borac i to kažem na temelju njegovih fizičkih predispozicija. On bi u MMA mogao bez problema postati prvakom. Jeste li ga vidjeli? Visok je 211 centimetara i ima 130 kila", rekao je Howard.

U priču se zatim uključio i pomoćni trener LA Lakera, Darvin Ham, koji očito također prati MMA i složio se s takvim Dwightovim mišljenjem. "Da, nevjerojatno kakav vrat ima. On bi bio fantastičan MMA borac."

Peković spada među najbolje aktivne europske košarkaše, a je li imao kakav konkretan dodir s MMA svijetom nije poznato.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI