Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dvorana Vila Velebita u Zagrebu osvanula u novom ruhu! | Fight Site

Dvorana Vila Velebita u Zagrebu osvanula u novom ruhu!

Vijesti iz regije 06.12.2012 22:56h Autor:

Vila Velebita

Dvorana boksačkog kluba Vila Velebita u kojoj se treniraju i ostale borilačke discipline nedavno je započela s radom u novom ruhu. Mala teretana, ring i sve ostalo što je potrebno za kvalitetan trening odnedavno je sastavni dio njihove dvorane na Jarunu.

Bajić Team udahnuo je novi život klubu koji je osnovan još 1999. godine, dovedeni su novi treneri, članovi imaju priliku trenirati i s nedavno okrunjenim Enfusion svjetskim prvakom Zlatkom Bajićem, a povremeno će treninge voditi i OFC-ov trener Mladen Kranjčec, koji je Zlatka i pripremao za posljednju borbu.

"U klubu je trenutno moguće u ženskim i muškim grupama trenirati boks i K-1, a uskoro krećemo i s MMA treninzima. Imamo u planu dovesti trenera za parter, a trenutno je u osnivanju i natjecateljska skupina. Želja nam je pružiti priliku mladim borcima da upravo kroz Vilu Velebita zakorače u ring ili kavez i osjete taj adrenalin koji mogu pružiti samo borilački sportovi", rekao nam je Zlatko Bajić.

Talentirani hrvatski borac najavio nam je i svoju iduću borbu. "Trenutno imam dogovoren nastup na priredbi Opatija Fight Night 5 koja će se u Kristalnoj dvorani održati 23. veljaće iduće godine, ali postoje i još neke opcije, pa možda i prije toga odradim jednu borbu, a to bi uskoro trebalo biti poznato."

Dvorana Vila Velebita se nalazi u Zagrebu na Jarunu na adresi Hrgovići 61 (preko puta crkve Sv. Mati Slobode).

Zoran Zdelar
zoran.zdelar@fightchannel.hr

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI