Dva člana UFK Novi Zagreb za dva 12 dana bore se na SBC u Bačkoj Palanci

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.06.2019 15:54h Autor:

Anđelko Kitić i Andreo Kolić

Nakon Marija Žgele i Stanislava Krofaka, još dva hrvatska borca potvrđena su za nastup na idućem eventu Serbian Battle Championshipa. To su Anđelko Kitić i Andreo Kolić, a obojica dolaze iz tima UFK Novi Zagreb.

SBC 22 održava se 5. srpnja na jezeru Tikvara u Bačkoj Palanci i sve se čini kako će to biti priredba ove novosadske promocije s najviše hrvatskih boraca do sada. U do sada potvrđenih šest borbi ih je čak četvorica, a posljednja dvojica dolaze iz UFK Novi Zagreb.

Prvi od njih već ima podosta iskustva u ovoj promociji. Radi se o Anđelku Kitiću (10-14) koji je već četiri puta nastupio u SBC heksagonu. Iz tih nastupa nosi jednu pobjedu te tri poraza. Bolji od njega bili su ponajbolji borci regije, Vladimir Filipović i Miro Jurković te Alija Tucak, dok je Anđelko savladao Milana Filipovića, kojem je to jedini poraz u šest borbi. Njegov protivnik je Branislav Huđan, kojem je to prva borba nakon dvije godine. Do sada je odradio tri MMA borbe (dvije pobjede i jedna neodlučena) i to svaki put na SBC-u, od toga posljednja dva puta u Bačkoj Palanci, gradu iz kojeg inače dolazi.

SBC 22 – Branislav Huđan vs Anđelko KitićFantastičan fight card kada je reč o SBC 22 priredbi predstavljaće pravu…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCČetvrtak, 20. lipnja 2019.

Njegov timski kolega Andreo Kolić u SBC-u će ovim putem debitirati. I to odlazi na jako težak ispit. Zagrebačkog borca koji je trenutno u nizu od dvije pobjede čeka vjerojatno najveći mladi MMA talent u cijeloj regiji. Rifat Prušević dolazi iz beogradskog Secutora i u veljači je odradio svoj profesionalni MMA debi. Na SBC 20 u Somboru savladao je Slađana Dragišića prekidom u prvoj rundi. Ovaj mladi borac pod vodstvom trenera Jovana i Aleksandra Miličevića osvojio je sve što je u regionalnom amaterskom natjecanju mogao i sad polako kreće graditi svoju pro MMA karijeru. Andreo Kolić dovoljno je iskusan da mu napravi probleme i pokuša ga iznenaditi, odnosno usporiti na njegovom putu prema regionalnom i europskom vrhu.

SBC 22 – Rifat Prušević vs Andreo KolićNa vrhunskoj Serbian Battle Championship 22 priredbi u Backoj Palanci očekuje…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCNedjelja, 23. lipnja 2019.

SBC 22 predvodi borba za velter titulu između Brazilaca Giana Siqueire i Erija Silveire, a osim već ranije navedenih najavljena je još borba srednje kategorije između Mire Jurkovića iz Family Fight Teama i Nenada Avramovića iz Secutora.

SBC 22 – Miro Jurković vs Nenad AvramovićU još jednom fantastičnom duelu na velikom internacionalnom MMA spektaklu…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCSubota, 22. lipnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI