Duut: Sve ću ih pobijediti, a počet ću s Jurkovićem!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.02.2014 12:03h Autor:

Photo by Ivana Kaurloto (Fight Channel)

Ljubtelji dobrog kick boksa se itekako vesele dvoboju Igora Jurkovića i Michael Duuta na GLORY 14 ZAGREB spektaklu koji nas očekuje za otprilike mjesec dana. Razlog je vrlo jednostavan – Hrvat i Nizozemac ne znaju za kalkuliranje pa je pravi rat gotovo zagarantiran. 

Od kada je u nedavnom intervjuu za Fight Site najavio kako će "Jurković pasti u Zagrebu", Duut je ipak malo smirio tenzije. U razgovoru za Glory je iskazao poštovanje prema "Istarskom ratniku", iako tvrda da ne zna previše o svom protivniku.

"Dolaskom Gloryja, poluteška kategorija se pokazala dobrom, stoga sam se odlučio spustiti. Igor također nije bio veliki teškaš stoga je prelazak u polutešku za njega bio logična ideja. Loša stvar za njega je to što sam mu je prvi protivnik stoga neće imati dobar početak u novoj kategoriji", poručio je Duut očito neznajući da je Jurković već odradio svoj debi u diviziji do 95 kilograma. U prvom njegovom dvoboju među "manjim momcima", porečki borac je stradao od Brazilca Diniza. 

Koliko onda zapravo Duut zna o Hrvatu?

"Znam da je ljevak i da je dobar borac. Ne znam puno više od toga o njemu, ali poštujem svakog protivnika.Pripreme prolaze odlično, a proveo sam sjajan Božić s obitelji. U Meijiru treniram dva puta na dan, radim na fokuserima i snazi, odrađujem sparinge… Spreman sam za ovu borbu", objašnjava pomalo kontroverzni borac.

Na kraju razgovora za Glory je poručio:

"Pobijedit ću sve! Želim pet puta ove godine boriti. Neka barem bude četiri puta, no pet bi bilo idealno. Pobijedit ću sve pred sobom – počevši s Jurkovićem."

Dvoboj Jurkovića i Duuta predvodi "Superfight series" dio GLORY 14 ZAGREB priredbe. Gledatelji u Areni će imati prilike vidjeti čak 15 zaista vrhunskih kick boks mečeva i samu krenu europske i svjetske scene.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI