Dubrovčanin u sjajnoj formi protiv Krylova: Danas vaga, sutra dvoboj u Dombassu ispred 26 tisuća gledatelja!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.08.2017 15:01h Autor:

Photo: Facebook

Hrvatski MMA veteran Maro Perak  je već nekoliko dana u Ukrajini gdje ga sutra (subota 26. kolovoza) čeka meč protiv donedavnog UFC-ovca Nikite Krylova na priredbi United Donbass International.

SRAMOTA: Ruski mediji Maru Peraka prozvali “nazi-ustašom” i “smećem”

Dubrovčanin je u Ukrajinu otputovao u vrhunskoj formi, zajedno sa svojim bratom Kristijanom i trenerom Fešom Vukotićem, nakon što se za Krylova spremao punih sedam tjedana. Da je Perak zaista odlično pripremljen, može se vidjeti i prema njegovom fizičkom izgledu koji imponira.

“Idem odraditi ovaj meč muški pa ćemo slaviti kada dođem kući”, napisao je Perak na svom slubženom Facebooku obraćajući se fanovima iz Ukrajine.

“Borba je u subotu i ja sam glavni meč večeri. Sve karte su prodane. Na stadionu će biti otprilike 26 tisuća ljudi. Sutra je javni trening, upetak vaganje i press konferencija. Pozdrav svima i hvala vam na podršci. Spavajte lijepo, znam da moj protivnik nee jer mu se smijem. Imam tri dana da ga iznerviram.”

Danas (petak 25. kolovoza) na rasporedu je službeno vaganje i press konferencija, a naš Gladijator će sutra ispred 26 tisuća ljudi u okupiranom Dombassu pokušati doći do pobjede protiv lokalnog heroja Nikite Krylova. Jučer (u četvrtak) je održan otvoreni trening za medije. Kako je bilo, provjerite u videu koji je objavio dubrovački Gladiator.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI