Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dubrovački borac Ajlin Ahmić uhićen u Sarajevu zbog dilanja droge! | Fight Site

Dubrovački borac Ajlin Ahmić uhićen u Sarajevu zbog dilanja droge!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.04.2013 11:49h Autor:

Ajlin Ahmić (foto: Milan Krušič)

Policija je tijekom petka prijepodne pokrenula opsežnu akciju u Zagrebu i Dubrovniku, a tamo je prema izvještajima lokalnih medija pretražena i kuća jednog od najboljih hrvatskih MMA boraca u teškoj kategoriji Ajlina Ahmića.

Službenih informacija još  uvijek nema, poznato je tek kako je pretresena kuća osobe inicijala M.Š. te kuća osobe inicijala A.A. Dubrovački mediji navode kako se radi o MMA borcu i jedne tamošnje  vlasniku zaštitarske tvrtke te se nagađa kako se radi upravo o Ajlinu Ahmiću, iako se potvrda te informacija tek očekuje.

"Od ranih jutarnjih sati na širem je dubrovačkom području u tijeku operativna policijska akcija koja je, kako iz pouzdanih izvora neslužbeno doznajemo, usmjerena protiv osoba za koje se sumnja da su usko povezane s narkomiljeom i organiziranim kriminalom. Prema našim informacijama A.A. se ne nalazi na području Hrvatske, već u jednoj od susjednih država. Navodno se obavlja pretres još nekoliko kuća osoba koje su duže vrijeme pod nadzorom USKOK-a i policije. Akciju dubrovačke Krim-policije osiguravaju na prilazima gradu, na punktovima na Dupcu i Sustjepanu, policajci s "dugim cijevima" odnosno u maskirnim kapama i odorama uz naoružanje automatskim oružjem", navodi na svom portalu Dubrovački vjesnik.

Akcija je mađunarodnog karaktera te je navodno uključena i policija iz Albanije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

UPDATE: U 11:27 sati Dubrovački vjesnik izvijestio je o uhićenju Ajlina Ahmića u Sarajevu te kako će biti uključen u spomenutu istragu o kriminalnom miljeu. Prema određenim izvorima diljem naše regije navodno je zbog sudjelovanja u dilanju droge uhićeno već oko 50-ak osoba u ovoj policijskoj akciji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI