Dubrovački Gladiator na korak do “fight carda iz snova”: Pristali Bekavac, Reljić, Bakočević, čeka se još samo Stošić!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.12.2017 12:56h Autor:

Noć Gladijatora 12

Službene Facebook stranice dubrovačkog MMA kluba Gladiator su potvrdile da su pet od šest regionalnih “mečeva iz snova” već potvrđeni. Jedini dvoboj koji se do sada nije realizirao jest ujedno i potencijalni “main event” između dva ponajbolja regionalna teškaša – Ante Delije i Darka Stošića.

Prema onome što stoji na službenim Facebook stranicama, Goran Reljić je prihvatio meč protiv Mare Peraka, Stipe Bekavac je prihvatio ukrstiti rukavice s Kristijanom Perakom, a Vaso Bakočević je prihvatio izazov dvoboja protiv Karla Caputa. Trušček je odmah po objavi ovog potencijalnog popisa borbi pristao na meč s Mariom Dabom, baš kao i Ivan Vitasović, koji bi se trebao susresti sa Srđanom Marovićem.

Inače, priredba Noć Gladijatora 12 je planirana za mjesec ožujak iduće godine, a svoju želju da upari ponajbolje borce u regiji je dodatno elaborirao glavni organizator, a ujedno i borac na eventu Maro Perak u razgovoru za Dubrovački vjesnik.

“Uvijek se borimo na tim velikim priredbama protiv najboljih. Nikad nismo odustali ni kad je suparnik bio veliko ime, ikad je njegov skor bio daleko bolji, i ne samo to, već smo znali prihvati borbe i kad nismo bili najspremniji, tj. kad nismo bili dovoljno oporavljeni od ozlijede. Stisnuli bi zube. Nije nam palo na pamet odustati u zadnji tren. To svi znaju i cijene. Zatim, mnogo puta smo se borili za pojas prvaka na tim velikim priredbama. Članovi Gladiatora su znali ponijeti nagradu za najatraktivniju borbu priredbe, i to ne jednom”, rekao je Perak i dodao:

“Želimo dokazati kako smo i dalje najbolji klub u regiji.”

Na žalost organizatora, teško je očekivati da će uspjeti realizirati svih šest mečeva s obzirom da su Stošić i Delija mnogo vremena proveli trenirajući zajedno u Cro Copovoj dvorani u Zagrebu u posljednje vrijeme. Osim toga, bivši FFC prvak se odlaskom iz hrvatske promocije odlučio na očigledno lakši borilački put u ovom razdoblju svoje karijere i mečeve poput onoga na Collision Fighting League priredbi u Beogradu gdje je pobijedio sebi nedoraslog Tomasza Czerwinskog. Stoga je teško očekivati da bi pristao na meč protiv Delije u kojem vjerojatno ne bi bio favorit.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI