Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dušan Džakić se iskupio, fair-play potezom oduševio regiju! (VIDEO) | Fight Site

Dušan Džakić se iskupio, fair-play potezom oduševio regiju! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 23.12.2014 16:38h Autor:

Screenshot

Srpski MMA borac Dušan Džakić prije tri godine bio je u središtu pozornosti zbog sramotnog i primitivnog postupka tijekom proslave pobjede. Sada je opet glavna tema brojnih hrvatskih i srpskih portala, ali zbog činjenice da je pomagao protivniku kojeg je pobijedio gušenjem.

Džakić se prije tri godine uopće nije kontrolirao u trenucima kada je njegov protivnik Ivica Džebić bio u nesvijesti nakon nokauta i dok mu se pružala liječnička pomoć. Tada je stao iznad onesviještenog protivnika i s dva srednjaka proslavljao pobjedu te su njegov postupak mnogi osudili.

Sada je pak napravio nešto s čim se iskupio za taj svoj potez. Džakić se na SBC-u 4, koji se održao prije dva tjedna u Novom Sadu, borio protiv hrvatskog borca Sebastijana Eminija te je došao do pobjede "giljotinom" nakon koje je Emini počeo padati u nesvijest. Džakić je odmah reagirao i zajedno sa sucem u ringu okrenuo Eminija na bok, izvadio mu zaštitnu gumu i jezik iz usta da se ne bi ugušio te tako pomogao suparniku.

"Kad sam vidio da je pao u nesvijest, brzo sam ga okrenuo na stranu i zajedno sa sucem mu izvadio gumu i jezik iz usta da se ne bi ugušio. Taj je klinac izuzetno hrabar jer ne bi svatko prihvatio borbu pet dana prije meč i zbog toga ima moje poštovanje. Bez obzira na to što je dečko iz Hrvatske to nije razlog da mu ne pomognem jer nisam nacionalist.", objasnio je svoj postupak Dušan Džakić, a hrvatski i srpski portali raspisali su se kako je Srbin spašavao Hrvata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI