Dušan Džakić izviždan u Zagrebu: Sljedeći put će platiti da bi mi zviždali

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.10.2015 11:46h Autor:

Photo by Fight Channel

Dušan Džakić odradio je sjajnu borbu na FFC 20 u Zagrebu pobijedivši Slovenca Bojana Kosednara prekidom nakon što se njegov protivnik nije mogao ustati nakon žestokih udaraca u glavu.

"Želva" je bezuspješno pokušavao ustati nekoliko minuta, na kraju mu je i pozlilo te je uz pomoć trenera jedva napustio ring. Džakić je proglašen pobjednikom, no publika ga je izviždala iako se sportski pozdravio sa svojim protivnikom nakon borbe.

"Već nakon mog `ground and pounda` je bio gotov i nije mogao nastaviti", rekao je Džakić. 

"Želva je rekao da njegovo stanje nije imalo veze sa udarcima u potiljak. Priznao je da je bio uzdrman već nakon 15 sekundi i ground and pounda", utješio je čelnik FFC-a Orsat Zovko srpskog borca.

Pitali smo Džakića je li ga naljutila reakcija publike koja ga je zvižducima ispratila iz ringa ne dopustivši mu da kaže hvala i čestita svom protivniku.

"Nije me naljutilo. Reći ću samo ovo, sljedeći put kad se Dušan Džakić bude borio u FFC-u, svi će platiti kartu da bi mi zviždali", rekao je Džakić.

"Meč protiv Kosednara sam prihvatio 15-20 dana prije borbe. Uspio sam dovesti kilograme u red, ali kardio mi je bio užasan. Bojan se vratio nakon dvije godine, sumnjao sam u svoju pobjedu, ali bogu hvala pobijedio sam. Jedva čekam sljedeći nastup".

Zovko je pohvalio Džakića jer nikada ne bira protivnike i ne odbija borbe, a poručio mu je da, ako želi napredovati, mora odrađivati jače sparinge.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI