Du Plessis: RoboCop ima najjači udarac koji sam osjetio do sada!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.04.2018 13:22h Autor:

Roberto Soldić

KSW ima novog prvaka u velter kategoriji. Nažalost, na velikoj priredbi u Katowicama, koja se održala prošlog vikenda, Južnoafrikanac Dricus Du Plessis je prekidom u drugoj rundi svladao dosadašnjeg šampiona Roberta Soldića.

Bio je to treći poraz za “RoboCopa” u profesionalnoj karijeri, ali i prvi poraz prekidom. Koban za borca iz Viteza je bio lijevi kroše, koji je sjeo točno na špic brade. Uzdrmani Soldić je pao na parter, a neumoljivi Južnoafrikanac je dovršio posao GNP-om.

Oni koji su gledali meč znaju da je Soldić u prvoj rundi bio izuzetno blizu nove pobjede u dvoboju protiv Du Plessisa. “RoboCop” je u svom stilu navalio jako snažno od početka, u dva je navrata uzdrmao Južnoafrikanca, no ovaj je izdržao kanonadu udaraca i spas je potražio u hrvanju.

Kasnije, nakon meča, je potvrdio da Soldić ima najjači udarac koji je do sada osjetio.

“To su bile najtvrđe šake koje sam ikada osjetio na svojoj glavi”, izjavio je novi KSW prvak dodavši da je u prvoj rundi iskoristio svoj grappling da bi neutralizirao Hrvata.

U drugoj rundi se činilo kako je Du Plessis ostao bez snage, Soldić je krenuo ponovno po pobjedu sve do trenutka kada je sijevnula velika kontra ljevicom.

“Ja sam prvak u dvije organizacije. Osvajao sam turnire u kick boksingu, u boksu i u BJJ.-u. I zato sam bio pripremljen za Soldića na sve moguće načine”, zaključuje Južnoafrikanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI