Drviš objavio fotografiju koja otkriva kakva sjajna “ekipa” trenira u Cro Cop Gymu (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 04.04.2018 15:06h Autor:

Stošić i Drviš

Bivši svjetski boksački prvak, a danas trener, Stipe Drviš, je na svom Instagram profilu objavio fotografiju s jednog od posljednjih treninga u Cro Copovoj dvorani u Gajnicama.

Ekipa koja zajedno trenira u Cro Cop Gymu je naprosto nevjerojatna. Uz legendarnog Pride GP šampiona Mirka Filipovića, to je bivši IGF prvak Satoshi Ishii, ali i dva hrvatska MMA teškaša: Saša Milinković i Ante Delija. Naravno, na fotografiji se nalazi i Mirkov udarački trener Stipe Drviš.

Podsjećamo kako Mirka vrlo brzo u Londonu očekuje debi u Bellatoru. Filipović će na jubilarnom Bellatorovom 200. eventu ukrstiti rukavice sa starim znancem Amerikancem Royom Nelsonom.

I Deliju uskoro čekaju zahtjevni ispiti. U svom debiju za RIZIN, koji ćemo gledati 6. svibnja, Delija će ukrstiti rukavice s opasnim Ricardom Praselom. Bit će to prvi nastup za Dubrovčana nakon duge pauze radi teške ozljede.

A dugu pauzu je imao i Saša Milinković. On se nedavno uspješno se vratio profesionalnim borbama pobjedom u njemačkom Karlsruheu, gdje je bio bolji od Seada Kahrovića prekidom u prvoj rundi. Milinkoviću je ovo bio prvi nastup nakon gotovo četiri godine.

U svakom slučaju Filipović nije mogao zamisliti bolju ekipu od ove koju je skupio za pripreme za meč s “Big Countryjem” koje su u punom jeku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI