Dragan Pešić: Treba trenirati pametno, a ne prolijevati krv (VIDEO)

Vijesti iz regije 07.07.2014 21:22h Autor:

Dragan Pešić

Banjalučki MMA borac Dragan Pešić prije nekoliko je dana u svojoj dvorani ugostio kameru TV kuće Pink Bosne i Hercegovine i tom je prigodom s javnošću podijelio svoje razmišljanja o ovom sportu, ali otkrio i mnoge zanimljive stvari iz svoje karijere i života.

"Ja sam jedan od rijetkih koji je imao sreće da ode stepenicu više i nastupam u organizacijama koje su dva-tri koraka od UFC-a, što je cilj svih boraca. Zarađujem solidno, mogu sebi i svojoj obitelji osigurati egzistenciju, ali ipak je to lakše ako postoji i neki posao sa strane", rekao je Dragan koji se za posljednji meč zbog poplave nije mogao pripremati u vlastitoj dvorani.

"U svojoj posljednjoj borbi nisam se držao nekih stvari koje učim sve svoje borce i napravio sam grešku koju nisam smio, a to me koštalo", priznao je Pešić.

"Velika je razlika u treninzima kod nas i u Engleskoj. Tamo se pokušava trenirati što inteligentnije, a ne prolijevati krv", dodao je Banjalučanin.

Pogledajte što je još sve borac, koji se nada i nastupu u FFC-u, otkrio tijekom reportaže koja traje malo više od osam minuta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI