Dragan Pešić: Plan mi je da što prije završim meč jer se grije pivo!

Vijesti iz regije 07.06.2015 21:22h Autor:

Banović i Pešić

Za 10 dana nas očekuje prava MMA poslastica u obliku Austria Fight Challengea na kojem će nastupiti Dragan "Little Wonder" Pešić protiv Darka Banovića.

Uz borbu između Aleksandra Rakića i Martina Batura, još jedan meč je privukao najviše pažnje. Radi se o borcima koji su među najboljim članovima perolake divizije u regiji. Rukavice će ukrstiti Darko Banović i član FFC-a Dragan Pešić.

Dvojac se već dva puta trebao susresti pod banerom FFC-a, ali su i jedan i drugi morali odustati zbog ozljeda. No, ovo će biti "treća sreća" za sve ljubitelje dobrih borbi.

Pešić je nakon poraza na FFC-u 16, od Manuela Bilića, slavio na TFC-u protiv Siniše Legena, kojeg je završio kimurom u 1. rundi.

Banović je, nakon poraza od Francisca Barrija na FFC-u 8, dva puta slavio, protiv Milana Strinska i Matije Blažičevića.

Oba borca su dio svojih priprema odradili u Švedskoj. Banović je trenirao Stockholmu u Allstars Gymu, dvorani čiji je najpoznatiji član Aleksander Gustafsson, dok se Dragan pripremao s Alanom Karlosom i Brunom Carvalhom u Halmstad MMA akademiji.

Zanimljivo je da su oba borca rođena u Sarajevu te da su im majke prijateljice. Poznavajući Darkov i Draganov mentalitet, ne sumnjamo da će nakon meča prijateljstvo biti na nivou, dok u borilištu očekujemo pravi rat.

Dragan je za Fight Site otkrio kako se osjeća pred ovaj dugo iščekivani meč.

"Dobro se osjećam. Psihički sam vrlo spreman za ovu borbu. Znam da će biti težak meč. Banović je tvrd i neugodan protivnik. Mislim da ćemo se nadmudrivati i da ćemo čekati pravu priliku za udarac.", izjavio je Pešić za Fight Site.

"Darkovo najjače oružje su definitivno udaračke sposobnosti. Plan mi je da se što manje umorim i borbu što prije završim, jer se grije pivo.", otkrio je Dragan kroz smijeh, koji je inače poznat po tom da nakon meča vodi svog protivnika na pivo.

Vice Stanišić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI