Dragan Cimeša potpisao za SBC i počinje nastupati u MMA-u

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.04.2019 10:26h Autor:

Dragan Cimeša i Bojan Mihajlović

Jedan od najtalentiranijih boraca u regiji, Dragan Cimeša, potpisao je ugovor s SBC promocijom i uskoro će početi nastupati u MMA-u.

Mladi Cimeša prošlog je vikenda postao IPCC europski prvak lake kategorije. Riječ je o prestižnoj kickboxing tituli, osvajanjem koje je Cimeša samo nastavio graditi svoj put. Do danas je nastupio u 20 kickboxing mečeva i u svima je uzeo pobjedu. Sad će svoju karijeru podići na još višu razinu.

Uz podršku svog glavnog trenera Miše Bačulova, Cimeša je potpisao ekskluzivni ugovor s promocijom koja se u posljednje vrijeme dokazala kao lansirna rampa prema velikim promocijama. Cimešine ambicije su biti najbolji na svijetu i sigurno je dobro odabrao odakle će krenuti. Ovime se nastavlja suradnja dva sjajna novosadska borilačka tima. Family Fight Teama, čija je SBC zapravo promocija i Ronin Carnagea, koji svako malo iz svoje dvorane izbaci nekog borca ogromnog potencijala.

I sam Serbian Battle Championship pohvalio se ovom akvizicijom, borcem od kojeg jako puno očekuju i s kim su naveli da imaju itekako ozbiljne planove. Nije još navedeno kad će Dragan debitirati niti je poznato koliko već dugo zapravo radi MMA trening. No, svakako je sjajno znati kako ćemo uskoro moći uživati gledajući njegove borbe u malim rukavicama.

Evropski prvak u kikboksu potpisao ekskluzivni MMA ugovor sa SBCom!Dragan Cimeša, jedna od najvećih nada domaćeg…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCPetak, 12. travnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI