Dražen Forgač prognozira FFC Futures Super Finale MMA -70 kg

Vijesti iz regije 14.12.2014 15:11h Autor:

Dražen Forgač

Jedna od najboljih europskih borilačkih organizacija, Final Fight Championship, svoj završni ovogodišnji event održat će 20. prosinca u Opatiji. FFC 17 – Super Finale, osim dvije super borbe i dvije borbe za titulu, donosi i deset finalnih mečeva iz serije Futures u kojima će se odrediti pobjednici i osvajači ugovora s FFC-om za 2015. godinu.

Ukupno 40 pobjednika s četiri ovogodišnja kvalifikacijska Futures eventa borit će se za tu iznimno lijepu nagradu koja bi mogla lansirati njihove karijere, pa nema sumnje kako će pružiti svoj maksimum u ringu. S početkom u 13 sati održat će se polufinalni mečevi, dok su finala u sklopu glavnog večernjeg dijela eventa. Zamolili smo neke od najvrsnijih borilačkih stručnjaka u Hrvatskoj i regiji da prognoziraju turnire četvorice u svim Futures kategorijama.

MMA -70 kg: Aleksandar Rakas (Hrvatska), Jasmin Ilijaš (Hrvatska), Tilen Kolarič (Slovenija), Hrvoje Stepić (Hrvatska)

Prognozira: Dražen Forgač

"Zanimljiva kategorija i četiri vrlo talentirana mlada borca u finalu. Aleksandar Rakas je najiskusniji i ima najviše profesionalnih mečeva. Uz iskustvo mu je prednost i fizička sprema koja je kod njega uvijek na najvišem nivou. Favorit na papiru, što naravno mora dokazati u ringu."

"Jasmin Ilijaš je odličan grappler i svoju šansu mora tražiti u parteru. Za njega je vrlo važno da pokuša nametnuti svoju igru."

"Tilen Kolarič je odličan slovenski borac koji je dobar i u stojci i u parteru. Ako je poradio na hrvanju i fizičkoj snazi, mogao bi biti neugodan protivnik svim finalistima."

"Hrvoje Stepić je osvajač posljednjeg Futuresa gdje je pobijedio odlične borce Ahmeda Vilu i Burhana Ametija. Radi se o vrlo eksplozivnom borcu. Trenira u Ban timu i ne sumnjam da će mu lukavac Bernard Ban smisliti odličnu taktiku za ovo finale. Mislim da bi upravo Hrvoje Stepić mogao biti "Dark Horse" ove kategorije."

Ulaznice za FFC 17 – Super Finale mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i kioscima Tiska u cijeloj Hrvatskoj. Svoje najbliže prodajno mjesto možete pronaći ovdje.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI