Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dos Santos poziva sve borce koji žele postati profesionalci na Otvoreno prvenstvo Zagreba! | Fight Site

Dos Santos poziva sve borce koji žele postati profesionalci na Otvoreno prvenstvo Zagreba!

Vijesti iz regije 06.12.2016 16:08h Autor:

Screenshot

Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji Junior dos Santos je snimio kratak video u kojem poziva sve MMA borce, koji žele postati profesionalci, da se prijave na Otvoreno prvenstvo Zagreba u amaterskom MMA-ju koje 17. prosinca organizira ATT Zagreb u istoimenoj dvorani.

“ATT Hrvatska organizira amaterski turnir. Ako želite postati profesionalac, pridružite nam se!”, poručio je trenutačno 4. teškaš svijeta.

Sve informacije o samom turniru, propozicije natjecanja i detaljna satnica se mogu dobiti u ATT-u Zagreb (telefon: +38516187423), a prijaviti se može na e-mail adresu: ATTZagreb@gmail.com.

Turnir je “powered by FFC” što, kako saznajemo od organizatora znači da će ljudi iz Final Fight Championshipa “skautirati” mlade talente koje se natječu ne bi li pronašli materijal za nasjednike Filipa Pejića, Luke Jelčića, Ivice Truščeka i ostalih zagrebačkih boraca koji će upravo tog dana, 17. prosinca, nastupiti na najvećem FFC-u do sada – “Night of champions” priredbi u zagrebačkoj Areni.

Photo: ATT

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI