Dopredsjednik UFC-a: Zagreb je bio komercijalni uspjeh, definitivno planiramo povratak

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.04.2016 10:22h Autor:

Arena Zagreb

UFC spektakl kojem je Hrvatska sinoć svjedočila ispunio je sva očekivanja organizatora. U rasprodanoj Areni Zagreb okupilo se 13, 177 gledatelja čime je od prodaje ulaznica ostvarena zarada od 549,000 dolara.

James Elliot, dopredsjednik UFC-a za Europu, Bliski istok i Aziju već je ranije priznao da je dolazak UFC-a u Hrvatsku bio veliki rizik, no čini se da se taj rizik u potpunosti isplatio. Iako je kompanija odlučila organizirati priredbu na ovim prostorima iz promotivnih razloga u konačnosti je postignut i komercijalni uspjeh tako da će Hrvatska definitivno biti na UFC-ovom radaru i u budućnosti.

“Rekli smo da ćemo uzeti to u obzir ako ovaj event bude komercijalni uspjeh, i bio je. Rasprodali smo Arenu. Imamo odlične lokalne partnere koji su nam dali veliku podršku i učinili puno za razvoj MMA-a u regiji, tako da definitivno planiramo povratak. Ne možete ignorirati mjesto gdje prodate 13 tisuća karata. Uzbuđeni smo i mislim da je ovo bila odlična večer”, rekao je Elliot na press konferenciji nakon eventa.

Što se Europe tiče, UFC je za ovu godinu najavio priredbe u Njemačkoj i Velikoj Britaniji, a sljedeća europska destinacija je Rotterdam gdje će se 8. svibnja održati UFC Fight Night: Overeem vs. Arlovski.

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI