Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Domaći borac” Veličković se zahvalio hrvatskoj publici, a srpski mediji pišu o neprijateljskoj atmosferi | Fight Site

“Domaći borac” Veličković se zahvalio hrvatskoj publici, a srpski mediji pišu o neprijateljskoj atmosferi

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 10.04.2016 13:59h Autor:

Bojan Veličković

Uistinu prelijepu i prijateljsku atmosferu oko zagrebačkog UFC eventa danas je malo poremetila ružna slika iz ponekih srpskih medija, koji su prenijeli apsolutno lažne vijesti kako je Bojan Veličković u Areni dočekan zvižducima i neprijateljskim povicima.

Izvjesni srpski medij, od kojeg je još nekolicina drugih prenijela vijest, napisao je:

“Kada su Veličkovića predstavili kao Čeličnog Srbina, počelo je zviždanje u hali i urlici, ali se on nije obazirao, već je šmekerski podigao ruke, pozdravio publiku i indirektno poručio nekolicini primitvaca u dvorani: “Samo vi zviždite, baš me briga”.

Svatko tko je bio u dvorani zna kako to nije istina te da je publika jednako pozdravila sve borce, dok su oni iz regije dobili možda čak i veće ovacije od ostalih. Zapravo, jedini borac koji nije dobro primljen bio je Damian Stasiak, protivnik Filipa Pejića, što nije čudno ako znamo da je “cijela Dubrava” bila u dvorani.

Da je zapravo riječ o samo zločestom i neukusnom spinu srpskih medija, koji pokušavaju potpaliti mržnju i netrpeljivost, dokaz je i Bojanova izjava s Facebook profila koju doslovno prenosimo:

“Hvala puno publici na merenju koja me je odisevila prelepim docekom u Zagrebackoj Areni. Zaista sam se osetio kao domaci borac kako me je voditelj programa Marko Petrak i najavio!!!”

Uistinu ne znamo što je nekim medijima potrebno raditi takve stvari, sramota!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI