Dom Sportova će subotu ugostiti male heroje!

Vijesti iz regije 08.03.2018 11:02h Autor:

Čigra Open

Dvorana 2 Doma sportova u subotu će ugostiti male heroje na po mnogo čemu jedinstvenom 9. Čigra Limač Kupu i 6. Čigra Openu. Ulaz na ovaj obiteljski sportski događaj besplatan je za sve posjetitelje.

6. Čigra Open kriterijski je turnir za ulazak u reprezentaciju u disciplini formi i turnir s nacionalne liste Hrvatskog taekwondo saveza za juniorski dobni uzrast. U sklopu natjecanja nastupit će i odrasle osobe s intelektualnim i fizičkim poteškoćama iz Hrvatske i inozemstva u disciplini parapoomsae. Sustavni treninzi te grupe natjecatelja  provode se u Taekwondo klubu Čigra u sklopu programa Na krilima Čigre.

U sklopu turnira nastup će imati i djeca s posebnim potrebama i Downovim sindromom iz programa Čigrin let te djeca iz obitelji slabijeg imovinskog stanja koja besplatno treniraju u sklopu projekta Čigra u zajednici, koja će nam na svoj način mpokazati ljubav prema sportu i sav trud koji su uložili u pripreme za ovaj veliki dan.  Na turniru u subotu gostovati će poznati borci, proslavljeni treneri i aktivni sportaši koji će kratkim obraćanjima na otvorenju i malim druženjem djeci ukazati zašto je važno baviti se sportom.

Natjecanje počinje u 9.30 sati, svečano otvorenje je u 12.00 sati. U dobro organiziranim terminima natjecat će se preko 700 natjecatelja u dobi vrtićanaca do mseniora  iz Hrvatske i susjednih zemalja, a misija organizatora je da se svako dijete osjeća posebno i za svoj nastup dobije medalju, dok će oni najuspješniji biti nagrađeni i bogatim poklon paketima sponzora.
Zbog tradicionalno dobre organizacije i značaja turnir se i ove godine održava pod Visokom pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde-Grabar Kitarović i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

“Pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu ovu subotu 10. ožujka na bogatu sportsku manifestaciju u organizaciji Taekwondo kluba Čigra u Dom sportova i podrže mlade nade taekwondo-a te provedu zdravu i zanimljivu nedjelju”,  poručuje član organizacijskog odbora Boris Bursać.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI