Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Dok Cro Cop odmara, u dvorani je strašna ekipa! (FOTO) | Fight Site

Dok Cro Cop odmara, u dvorani je strašna ekipa! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 01.06.2018 10:18h Autor:

Darko Stošić i Satoshi Ishii

Mirko Filipović oporavlja se od operacije koljena kojoj se podvrgnuo prije desetak dana, no u njegovoj dvorani teško može biti življe. Naime, jučer je krenuo kamp za UFC debi Darka Stošića koji će se održati krajem srpnja na UFC Fight Nightu u Hamburgu.

22. srpnja dogoditi će se borba dva bivša FFC prvaka i to u UFC-ovom kavezu, Darka Stošića i Jeremya Kimballa. Budući da je do tada ostalo još sedam tjedana, to je pravo vrijeme za početak onog pravog pripremnog kampa pa je u dvorani Mirka Filipovića skupljena respektabilna ekipa koja će Darku pomoći u pripremama. Sve će biti u rukama Stipe Drviša, no nema sumnje kako će tijekom ovo razdoblja ova ekipa, koju možete vidjeti ispod na fotografiji, biti dodatno pojačana nekim kvalitetnim imenima.

Za to vrijeme, Mirko Filipović mora slušati liječničke savjete i što više mirovati. Putem društvenih mreža, borilačka legenda dokazuje kako je to upravo tako te posljednjih dana možemo vidjeti fotografije u pozama kakve inače nisu karakteristične za njega. Ukoliko se u ovim godina želi još jednom kvalitetno vratiti, Filipović mora u detalj slušati savjete liječnika i ne smije s ničime žuriti.

No, nema sumnje da se i Cro Cop neće s vremenom spustiti u dvoranu i pomoći Darku kojim korisnim savjetom, koji bi mogao biti zlata vrijedan oko toga da bi srpski poluteškaš s trijumfom startao svoju UFC karijeru, od koje se puno očekuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI