Dion Staring: Darko nije napravio dovoljno za pojas, ovog puta neće dočekati sudačku odluku

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 14.12.2016 17:13h Autor:

Dion Staring

Mnogima najzanimljivija FFC 27 borba biti će revanš borba za teškaškog prvaka između Diona Staringa i Darka Štošića. Staring se još nije pomirio sa sudačkom odlukom kojom je pojas izgubio, tako da ovog puta najavljuje da odluke neće biti.

Niti tri mjeseca nakon što je ostao bez pojasa u kontroverznoj borbi protiv Darka Štošića, Dion Staring ima priliku vratiti FFC-ovo teškaško zlato u svoje vlasništvo. Nizozemac je taj revanš očekivao od onog trenutka kad je Peter Linka kao pobjednika pročitao srpskog borca i nije ga morao dugo čekati.

“Revanš je zapravo bila jedina prava odluka promocije, jer ako ste gledati borbu ste mogli vidjeti da me Darko nije pobijedio. Da, pogodio me nekoliko puta, napravio mi je štete, no nikako nije napravio dovoljno da pobijedi prvaka. Ovog puta će biti drugačije, ne mogu vam reći što sam promijenio u pripremi, sve ćete vidjeti u subotu. Nije mi bitno kako ću ga pobijediti, nokautom ili ću ga prisiliti na predaju. Ono što je važno i što će se dogoditi je to da ovog puta borba ne ide do odluke”, najavio je “The Soldier”.

Već smo pisali o tome kako je Dion u sjajnoj formi te da dugo nije izgledao ovako “izrezan”. Nešto je prokomentirao o tome te zasluge prebacio na one koji se najviše brinu o njegovoj formi i karijeri. Inače, iza njega je 47 profesionalnih borbi. Budući da mu je 38 godina, zanimljivo je čuti koliko još dugo planira navlačiti male rukavice.

“Jako sam puno radio ove pripreme. Stuart Samson, Tom Derkzen i Mike Passenier su me gurali do krajnjih limita. Isto tako, moji timski kolege su me izluđivali tijekom sparinga. Iako mi je 38 ne razmišljam do kada ću se boriti, ne znam. Sve dok sve ovo mogu raditi bez ozljeda, do tada ću se boriti.”

Posljednje tri godine je redovni član FFC-a, gdje je upisao pet borbi do sada. Sretan je što je dio hrvatske promocije, što je na kraju i potvrdio.

“Uvijek je sjajno doći ovdje, volim se boriti u FFC-u, a i posljednji puta u Zagrebu sam proveo fantastično vrijeme. Moram zahvaliti FFC fanovima koji me podržavaju, kao i mojim Nizozemcima koji će ponovno doputovati u Zagreb da bi mi dali podršku i navijali za mene”, završio je Dion ovaj kratki razgovor.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI