Denver stavljen na led, Glory stiže direktno u Zagreb!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.12.2013 22:22h Autor:

Glory 14

Najbolja svjetska kick boks organizacija, Glory, službeno je na svojim Internet stranicama najavila event koji će se održati 8. ožujka iduće godine u Zagrebu, a na kojem će, kako je Fight Site još ranije otkrio, u glavnom meču večeri nastupiti Mirko Filipović protiv Remyja Bonjaskyog.

Takva informacija još je jednom potvrđena, ali došlo je ipak do male promjene. Iako se činilo da će Glory prije dolaska u Zagreb održati u veljači i jedan atraktivan event u Denveru s Gokhanom Sakijem i Hesdyjem Gergesom u glavnim ulogama. No, to se ipak neće dogoditi, već Glory stiže direktno u Hrvatsku, pa je zbog toga i redni broj eventa iz 15 promijenjen u 14.

Popis borbi još uvijek nije poznat, zna se tek da uz Cro Copa i Remyja nastupaju četvorica (Wilnis VS Parparyan i Thomas VS Jacoby) u "kvalifikacijskom" turniru srednje kategorije, a čini se da ćemo u Zagrebu gledati i meč za titulu svjetskog prvaka u velter kategoriji, barem je tako Glory najavio na svom portalu.

Vlasnik pojasa u kategoriji do 77 kilograma trenutno je odlični Nizozemac Nieky Holzken, a kao prvi izazivač na službenoj Glory ljestvici trenutno najbolje kotira Kanađanin Joseph Valtellini.

Očekuje se kako će već iza 1. siječnja biti poznato više informacija o novom vrhunskom borilačkom spektaklu u Hrvatskoj.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI